Lampioane, Ploiesti, 31 august 2013

Posted by

lampioane Sincer, nu ajungeam la acest eveniment cu lansare de lampioane, daca nu ar fi existat telefonul Nokia Lumia care are obiceiul sa puna pe ecran tot felul de evenimente de pe facebook la care sunt invitat. Astfel, mi-a reamintit ca urmeaza marea lansare si am zis ca merita sa dau o fuga sa fac cateva poze, mai ales ca era vorba de ceva inedit, ce nu vazusem decat in poze facute prin alte orase ale lumii.

Din pacate, agomeratie mare, masini pe toate strazile din jurul parcului de la Sala Sporturilor, m-am invartit jumatate de ora sa gasesc un loc de parcare, iar dupa aceea, crezand ca am pierdut Note-ul, m-am intors la masina, asa ca am cam ratat marea lansare, dar m-am bucurat si de lampioanele lansate dupa.

Concertul Lidl a fost de mare succes la Ploiesti, pacat ca nu au avut cateva invitatii backstage si pentru bloggerii locali, mai ales cand la Cluj a fost mare bucurie pentru cei un milion de fani. Oricum, concertul continua si diseara, si vin nume de seama precum Connect-R, Laurentiu Duta si alti oameni importanti ai muzicii romanesti.

Revenind la lampioanele lansate, sperantele erau minime pentru poze, dar au iesit cateva interesante, pe care sa le impart cu voi. O sa le vedeti la finalul articolului. Oricum, cand ma indreptam spre insulita, spre final, a trecut Vali Ovidiu pe langa mine, asa ca presupun ca vor aparea niste poze super la el pe blog in curand; in caz ca ati ratat evenimentul, le veti putea vedea prin ochiul sufletului lui si va spun de pe acum ca o sa merite. Mai erau si alti bloggeri pe acolo, dar oboseala de peste zi m-a facut sa pastrez oarecum distanta si sa ii salut in trecere.

5 comments

  1. Si la noi in oras a fost un eveniment, ceva cu saltimbanci si s-au dat drumu la lampioane pe ici, colo. Nu a fost ceva sincronizat.

  2. Sper sa va placa pozele, desi abia au iesit si astea. Cu telefoanele din dotare nu am avut nici o sansa sa scot macar o poza cat de cat ok.

  3. E un eveniment destul de interesant, dar păcat că nu toate lampioanele sunt bio-degradabile. Nu se știe pe unde au ajuns aceste lampioane după ce li s-a stins flacăra sau ce pagube au facut. 😉

  4. cum se numeste acest lac in Ploiesti nu am auzit de el desi stau undeva in zona bucov foarte frumos acest eveniment felicitari celor care l-au organizat sper sa se introduca si in romania o astfel de sarbatoare ca la chineji

  5. Magdalena: Nu stiu cum se numeste lacul, e un lac artificial construit din ciment la Sala Sporturilor Olimpia. Iarna il golesc din cate stiu eu.

Comments are closed.