Legendary Traveler

Posted by

legendary_traveler Va vorbeam in urma cu cateva zile despre unul din visurile mele, acela de a calatori in diverse colturi ale lumii, de a vizita diferite locatii si de a experimenta lucruri noi. Va spuneam si despre un nou proiect pe care il aveam in cap mai demult, dar nu reuseam sa gasesc o denumire potrivita pentru el. Vroiam de ceva vreme, chiar cativa ani as putea spune, sa incep un blog in care sa povestesc despre locurile in care calatoresc.

Au existat inclusiv variante de-a lungul timpului de a lua Haotik.com (desi e cumparat de cineva) si a continua tot sub acest brand, dar in limba engleza, pentru partea de calatorii. Zilele trecute, cand ma plimbam pe strazile din Hunedoara, dar si in urma campaniei The Voyage, mi-a trecut prin cap o idee. Am stat cam o ora prin camera de hotel, plimbandu-ma si intrebandu-ma daca e bine sau nu sa incep acest proiect. Bineinteles ca dupa o ora si ceva medidatii, am decis ca o sa-l incep.

Asa a aparut LegendaryTraveler.com, un blog despre calatorii, un blog care e menit, intr-un fel sau altul, sa spuna o poveste. Deocamdata am instalat un wordpress, tema e cea default si am „aruncat” putin text.

Cea mai mare frica pe care o am este sa scriu in engleza, de fapt asta ma blocheaza total si nu reusesc sa incep sa insir cateva randuri. Am destule deficiente la capitolul limba engleza si chiar daca ma descurc sa vorbesc cu cineva fara probleme, cand vine vorba de scris, e cu totul altceva.

Mai am de munca la o tema pentru el, la un logo, la cateva module mai speciale. Am multe, multe idei, dar imi dau seama ca toate acestea sunt egale cu zero fara content. Nu ma incanta prea tare nici ideea de a pune pe cineva sa traduca textele scrise de mine, nici ideea articolelor platite.

Nu stiu cum o sa las frica deoparte ca sa incep sa scriu si pe acel blog. Initial am primit mai multe sfaturi de la prieteni ca ar fi bine sa nu spun nimanui de el o vreme. Am decis totusi sa va povestesc despre aceasta idee, in speranta ca voi trece mai usor peste frica aceasta de a scrie in engleza si voi incepe mai repede sa pun pe el continut.

2 comments

  1. Imi place domeniul la nebunie. Daca ma intrebi pe mine, nu ar trebui sa ai doar blog aici, poate iti trebuie o aplicatie mai complexa, unde oamenii isi pot face cont, share poze , stories, trasee, sa schimbe pareri …. don’t know, dar asa ceva. Evident totul o sa fie gratuit, dar asta nu inseamna ca intr-un viitor nu le poti insera oferte de bilete avion/cazare bazate pe locatia lor 🙂 .

  2. Idei sunt multe, dar sa o luam incet 🙂 Ca nu e asa usor, e un proiect pe 5-10 ani de zile.

    Deocamdata raman pe planul deja stabilit, si tu sti care e.

Comments are closed.