Tableta sau PC?

Posted by

 In caz ca nu te-ai decis inca asupra acestui aspect sau pur si simplu nu esti inca pregatit sa faci trecerea la sistemul de operare Android, atunci afla ca exista si pentru tine o solutie. Tableta celor de la Gigabyte, S1080, nu este mica, astfel incat sa o poti baga in buzunar, dar este un PC in toata regula, utilat cu cele mai noi tehnologii precum port USB 3.0, iesire HDMI (pentru modelul 1081), port pentru retea 3.5G si asa mai departe.

Vine cu Windows 7, are un ecran de 10.1 inci, 2 GB RAM, un hard disk de 320 de giga si pe langa toate acestea are si alte cateva extraoptiuni, o mapa cu tastatura in care poate fi tinuta tableta atunci cand sunteti pe drum, dar si un docking station utilat cu boxe, DVD Rom si multe alte iesiri pentru momentele in care sunteti la birou.

Primul meu gand, cand am vazut ca are Windows pe ea, a fost sa bag o runda de Starcraft, dar am zis ca nu strica sa facem si alte teste pe ea, sa vedem tot ce stie sa faca, dar si sa testez minunatia de mouse, pardon buton de navigatie optic, de care tot auzisem, dar nu apucasem niciodata sa ating unul.

O sa va invit pe voi in comentarii sa imi spuneti ce vreti sa testez la ea si, in masura in care e posibil, o sa testez si o sa revin cu un review complet asupra rezultatelor obtinute in aceste teste.

Aceasta tableta este adusa in Romania de catre cei de la ABN Systems si poate fi achizitionata de pe casti.ro la pretul de 2301 lei. Va invit sa vedeti mai jos cateva poze cu ea, mapa cu tastatura si dock station-ul D1080.

4 comments

  1. La dock si tastatura nu ai preturi? Banuiesc ca nu se poate inlocui hdd cu un ssd de exemplu de catre user? In cat timp porneste? Rezolutia este 1024 x 600 ?

  2. Tastatura si mapa era in cutia tabletei deci cred ca vine in pachetul standar. Dockstationul vine separat si o sa caut pretul si pentru el. Capacul din spate e prins in 4 sububuri si ma gandesc ca probabil de acolo ai putea avea acces la hard care se poate inlocuii bineintles. Nu am stat sa vad in cat timp poreneste, o sa testez si da rezolutia este e 1024 x 600, o sa revin cu un articol mai detaliat atat tehnic cat si legat de ce am testat la ea.

  3. Tot mai bună este performanţa unul PC, ţinând cont că poţi să schimbi şi componentele când vrei, sau când ai nevoie.

    Şi personal la preţul de 2300 lei îmi pot cumpăra un laptop decent ca performanţă.

Comments are closed.