Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [14]

Posted by

 Saptamana aceasta a fost plina de evenimente interesante, petreceri, lansari de produse, Romanii au talent si vizite la muzee si alte evenimente. Bineinteles ca petrecerea J&B City Remix este unul din evenimentele importante, unde au participat si bloggerii din Prahova, dar si celelalte vizite si evenimente locale au fost foarte interesante. Pe scurt, avem o vizita la muzeul de Istorie, o alta la Campionatele nationale de gimnastica. Nici Romanii au talent nu au scapat bloggerilor prahoveni.

In primul rand, o sa va vorbesc despre petrecerea J&B City Remix, unde am ciocnit paharele cu alt blogger originar din Prahova, Mihnea Beldescu, puteti citi insa si la Haotik (adica subsemnatul) despre ce s-a intamplat pe acolo. Bautura, vedete, bloggeri in una din cele mai mari petreceri exclusiviste de pana acum in 2012.

Apoi se pare ca nici bloggerii locali nu stau pe loc si s-au apucat sa redescopere Ploiestiul, asa ca saptamana aceasta au fost in vizita la Muzeul de Arta Ana Musat si Bogdan Doicin. Imi pare rau ca nu am luat numarul de telefon al doamnei directoare de la Muzeul de Istorie, cand am fost in vizita la Rosia Montana, pentru ca ar fi prins bine acum in cadrul acestui proiect.

Bineinteles ca nici Romanii au talent nu scapa bloggerilor ploiesteni din lista de subiecte pe saptamana aceasta; aflam de la Elena Pelmus ca il sustine pe Krem, de la Haotik (tot eu) niste lectii de viata capatate in emisiune si de la Aditza lista primilor intrati in finala.

Nu ne-a scapat nici evenimentul de lansare Nokia Lumia in Romania, unde a fost prezent Cristian Loloiu.

Bonus, ca nu ma lasa inima sa nu spun ceva si despre Campionatele nationale de gimnastica, va invit sa cititi la Bogdan Simion trei articole aici si aici.