Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [19]

Posted by

retrospectiva Inca o saptamana interesanta la Ploiesti unde s-au intamplat destule lucruri faine legate de blogging si, nu in ultimul rand, bloggerii au fost prezenti la mai multe evenimente interesante. Nokia s-a intors pe pamanturi ploiestene si ne-a prezentat noile modele de telefoane Nokia Lumia 710 si Lumia 800. De asemenea, avem marturii despre un miting aviatic la Strejnic, despre o competitie locala de ciclism, unde avem o bloggerita care speram sa reprezinte cu succes blogosfera prahoveana si, nu in ultimul rand, doi dintre blogerii din Prahova au fost prezenti la Mobile Marketing Conference.

La Nokia Demo Days Ploiesti au fost prezenti 7 bloggeri, dar despre eveniment am reusit sa gasesc doar 4 articole, la Ana Musat, Cristian Loloiu, Catalin Cristache si la Haotik.

Continuam bineinteles cu un eveniment deosebit de interesant, Strejnic Air Show 2012 si va invit sa vedeti cateva poze la Bogdan Cojocaru cu toate ca nu a avut un aparat foto foarte performant.

Livia Iusan s-a inscris in competitia DHS de pe 16 mai si sper sa ne reprezinte cu succes.

Si la final vorbim si despre Mobile Marketing Conference 2012 si puteti citi despre asta la Haotik (adica subsemnatul) si foarte, foarte putin la Bogdan Doicin.