Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [30]

Posted by

retrospectiva Saptamana 30 vine cu o campanie desfasurata in blogosfera prahoveana, cu un nou articol despre #PHProBlogs si alte cateva articole extraordinare. Cu toate ca s-au intamplat cateva lucruri interesante, totusi fiind vara, trebuie sa recunosc faptul ca frecventa articolelor in blogosfera a scazut semnificativ, majoritatea fiind in vacanta sau ascunzandu-se undeva, din cauza caldurii.

Un singur lucru as mai avea de mentionat, am observat ca am inceput sa uit aproape de fiecare data pe cineva in retrospectiva, asa ca o sa va cer ajutorul. Daca aveti ceva ce credeti ca merita sa intre in retrospectiva saptamanii, dati un e-mail la office AT nanotel.ro cu subiectul „Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana” si cu link-ul catre articol si voi incerca sa il bag in selectia finala a articolelor ce construiesc retrospectiva.

Incepem retrospectiva cu spectacolul oferit de Krem la Ploiesti. L-au anuntat foarte multi bloggeri si puteti citi despre asta la Bogdan Cojocaru, Catalin Cristache, Vali Negoita, Bogdan Simion, Alin  si, nu in ultimul rand, la mine.

Va reamintesc, de asemenea, ca sambata 4 august Kriogen ne-a invitat sa participam la un blogmeet despre profesionalizarea blogurilor.

O campanie extraordinara cu oameni extraordinari: Vezi dincolo de limite. Doua articole care merita citite pe acest subiect la Nicolae Mihalcea si la mine, de asemenea.

Si, la final, inca trei articole, ramase oarecum restante de saptamana trecuta despre Argo Schools Debating Tournament la Bogdan Cojocaru, Rares Fogas si Eduard Bindila.

2 comments

  1. păi, și nimic despre lansarea BlogDeCinema.ro? Chiar dacă acum e o co-producție Prahova-București :))

  2. Eram eu sigur ca iar am uitat ceva. De aia am pus si mailul sa mai imi dati si voi ca ratez multe bloguri.

Comments are closed.