Sensor: Concert pe tablete la Vodafone Experience Store

Posted by

 Va spuneam ieri despre deschiderea magazinului Vodafone Experience Store si despre concertul sustinut pe tablete. Va spuneam, de asemenea, ca am o poveste legata de asta si ca o sa va spun azi despre tentativele mele de a canta la tableta.

Bineinteles, eu sunt afon la muzica, nu stiu sa cant la niciun instrument, dar asta nu m-a oprit sa instalez cateva aplicatii pe tableta si sa incerc sa cant. Ca de obicei, in aroganta proprie, am considerat ca daca nu iese nimic, e datorita faptului ca nu e buna aplicatia, ca talentul meu doar da pe afara.

Aveam 3 aplicatii, o chitara, un set de tobe (de fapt la tobe aveam 2-3 aplicatii) si un pian sau ceva clape. Dintre toate, chitara parea cea mai interesanta, ca undeva in adolescenta ma mai jucam si eu sau zdranganeam la una.

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma duc sa testez aplicatia la un prieten care chiar canta la chitara si a bagat 2-3 melodii mai simplute asa, de care eu am fost foarte satisfacut, ca sunau foarte bine, el nu prea, pentru ca nu era multumit de o mica intarziere pe care o avea la apasarea coardelor de pe ecran.

Deci el a dat o nota proasta aplicatiei, dar eu eram mai mult decat incantat de rezultat si m-am mai jucat o vreme cu aplicatia. Bineinteles ca nu a iesit nimic si ca pana la urma am renuntat.

Si totusi se poate, puteti vedea mai jos unul din rezultate, pentru ca daca ai 3 profesionisti si tabletele suna altfel: