TEDx Ploiesti – speakeri si tarife

Posted by

TEDxPloiesti Asa cum v-am promis, revin cu noutati legate de TEDx Ploiesti, evenimentul ce urmeaza sa aiba loc pe data de 30 mai la Ploiesti. Datele pe care le-am oferit initial se confirma, in plus, incepand de azi, este valabil si site-ul oficial unde va puteti inscrie.

Taxa de participare la eveniment este de 100 de ron, este prima conferinta-eveniment de acest gen organizata la Ploiesti si se aude ca ar urma in toamna o noua editie. Deci joi, 30 mai, incepand cu ora 14:00 la Hotel Central, Ploiesti, sala polivalenta, va invit sa luati parte la acest eveniment.

Vorbitori TEDx Ploiesti

Dan Pascariu este fondatorul si primul presedinte al Asociaţiei Romane a Bancilor, una din figurile proeminente ale sistemului bancar din Romania. Dupa absolvirea in 1973 a Facultaţii de Comerţ Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti si-a inceput cariera in Banca Romana de Comerţ Exterior.

Aurelia Visinescu este cea mai cunoscuta femeie oenolog din Romania, producand in crama Domeniile Sahateni, din apropierea Ploiestiului, vinuri speciale, cu personalitate. Ȋndragostita dintotdeauna de natura si atrasa initial de arhitectura peisagera, in ultimii ani ai Facultatii de Horticultura, Aurelia Visinescu alege sa studieze oenologia, fiind fascinata de stiinta din spatele licorii lui Bachus.

Tony Romani este un antreprenor cu o experienta captivanta. In paralel cu experienta profesionala, castigata in domenii extrem de variate cum ar fi jurnalism, showbusiness, turism, audit, finante, transporturi si altele, Tony s-a implicat in permanenta in dezvoltarea comunitatilor din care face parte.

Dana Magdici Crisan, interpreta unuia dintre rolurile principale din telenovela “Secretul Mariei”, se poate mandri cu o multime de reusite.

Paul Olteanu este specialist in marketing personal si comunicare publica pentru The Personal Marketing Agency – prima agentie de marketing personal din Romania. In ultimii 7 ani, Paul a livrat peste 4000 de ore de training, coaching si consultanta pe subiecte din universul comunicarii, carismei, prezentei publice, brandingului personal si discursului public catre auditorii din Europa, America si Asia.

Cristina Mihalcea este initiatoarea pentru Ploiesti a grupului de voluntariat “Soriceii de biblioteca”. Voluntarii le-au citit copiilor din centrul Concordia (unde stau copii abandonati sau copii din familii sarace), celor din centrul „Ciresarii” din Ploiesti si de la Spitalul de Psihiatrie „Voila” din Campina, au citit celor mici, au corectat carti, au inregistrat povesti, au incheiat parteneriate cu centre de copii, dar si cu Biblioteca Nicolae Iorga din Ploiesti, au donat carti de Craciun.

Lista de vorbitori nu este finalizata 100%, asa ca am sa va invit sa urmariti pe site eventualele schimbari care pot aparea in program. De asemenea, am sa va rog sa sustineti evenimentul, fiind unul important pentru comunitatea locala si pentru dezvoltarea ei.

6 comments

  1. Lasand la o parte ca nu am auzit de niciunul dintre acestia, mi se pare un pic cam mare suna. Adica, la TEDxIasi este tot atat si ai ocazia sa il asculti pe Dumitru Prunariu.

    Incerc sa imi dau seama cu ce am gresit de am incercat patru luni sa obtin licenta pentru un astfel de eveniment in Focsani, fara a percepe o taxa – adica cum e recomandat de ei.

  2. Nu stiu ce sa-ti raspund. Nu e vina mea ca Prunariu nu s-a nascut la Ploiesti 🙂 Si altul prin spatiu nu a mai ajuns. 🙂 Intelegi tu ideea.

  3. @Haotik nu asta am facut, poate asa a parut la tine. Dar vad ca din ce in ce mai multi actori vin pe la astfel de evenimenete. Vezi Pavel Bartos.

  4. Posibil. Oricum. Cine nu-l vrea pe Pavel Bartos la un eveniment? Chred ca ai multe de invatat de la omul ala.

Comments are closed.