Treisprezece ani de casnicie

Posted by

Au mai trecut doi ani de cand scriam ultima oara pe blog despre relatia mea cu Dana. Si da, inca nu ne-am plictisit unul de celalalt, avem o relatie frumoasa si chiar daca am trecut de cel de-al treisprezecelea an, nu suntem superstitiosi, asa ca nu ne temem de vreun ghinion ascuns sub aceasta cifra.

Si adevarul e ca in ultimul an m-am maturizat serios. Am inceput sa ne gandim si la alte lucruri pe care am vrea sa le realizam in viata si sa ne dam seama incet, incet ca nu mai suntem la varsta adolescentei si ca unele lucruri e pacat sa le ratezi, sau sa le faci mai tarziu.

Vrem sa calatorim mai mult, vrem sa traim mai mult si, de ce nu, sa muncim cu placere si sa facem ceea ce ne place. Cumva cred ca am daruit putin din spiritul meu de aventura si am primit in dar putin din spiritul responsabil al Danutei; ca si cum lucrurile ar incerca cumva sa se aseze intr-o pozitie de echilibru.

23august2004

Stateam acum sa ma gandesc daca mai avem de daramat ziduri. Initial as fi zis ca parca nu am mai daramat atatea ziduri ca in trecut, dar ma gandesc ca iesind prea des din zona de confort in viata profesionala, am inceput sa caut un refugiu in viata privata fara prea multe iesiri din zona de confort.

In rest, viata merge mai departe, cu ale ei.

P.S. Asa arata printesa mea in urma cu mai bine de 10 ani, adica prin 2004.

Dana Schiopu 2004

Si am reusit sa dau si de pozele de la cununie, de pe 23 august 2003, de unde va ofer cateva din pozele mele preferate:

Dana Schiopu 2003 cununie

 

Dana Schiopu - Dragos Schiopu - cununie 2003

Dana Schiopu - Dragos Schiopu - cununie - inel - 2003

6 comments

 1. La multi ani sanatosi si frumosi si sa aveti parte de inca trei ori pe atat. Si sa adunati cat mai multe amintiri despre viata voastra strict personala, NU sociala, precum banii albi pentru zile negre.
  Va doresc sanatate, intimitate si intelepciune!
  Cu multa admiratie pentru o pereche atat de frumoasa,
  F.

  PS. Urarile sunt din partea cuiva care a implinit pe 21 august, 36 de ani de casnicie si care acum citeste „Cele 7 principii ale unei casnicii fericite” de John Gottman. Rezumate bune pe net. Recomand.

 2. Am întîrziat un pic
  da’ nu-i nimic,
  că doar de bine zic
  şi-apoi tac chitic.

  S-aveţi viaţă lungă-lungă şi fericită împreună, bucurii şi succese pe toate planurile şi prieteni adevăraţi atît la distracţie cît şi la nevoie!

Comments are closed.