Vacanta pe un vas de croaziera

Posted by

vas_croaziera Stiti cu totii ca imi place sa calatoresc si sa am parte de experiente noi, in ceea ce priveste vacantele. Si, pentru ca zilele trecute discutam cu cineva despre vacantele pe un vas de croaziera, am zis sa va intreb si pe voi ce parere aveti despre acest tip de vacanta.

Trebuie sa recunosc ca unul din cele mai interesante aspecte ale acestui vas este piscina; pe de alta parte, faptul ca sunt totusi intr-un spatiu destul de limitat, pe care as termina sa-l explorez in 2-3 zile, suna plictisitor pentru mine. Si va spun ca nu stiu mai nimic despre aceste gen de vacante, iar ce am vazut prin filme, stiu ca e departe de realitate, mai ales daca e vorba de un vas care calatoreste prin Marea Mediterana.

Am vazut cateva oferte croaziere atunci cand am scris advertorialul cu vacantele in tren, dar chiar mi-ar placea sa aflu mai multe de la oamenii care au fost pe asemenea vase. Sunt curios sa aflu ce fel de activitati se intampla pe un astfel de vas, care sunt diferentele intre un vas care merge prin Marea Mediterana si altul care calatoreste din China pana in Thailanda.

Asadar, daca am pe aici cititori care au avut parte de asemenea experiente, impartasiti si cu noi o bucata din experienta voastra, poate cine stie, maine, poimaine fac blogging dupa un asemenea vas. Aaaa… da, si intrebarea cea mai importanta pentru mine. Au net? Ca daca nu e net, nu e interesant pentru mine, intru in sevraj dupa 2-3 zile fara acces la net.

4 comments

  1. Abia dupa doua trei zile fara net incep schimbarile la tine? Ma asteptam sa fie mai rapide schimbarile de comportament in lipsa netului.

  2. Well…, daca vrei sa intalnesti o babuta bogata croazierele sunt alegerea perfecta. :), pe alta parte am vazt si eu niste oferte spre polul nord la care nu ai spune Nu.

Comments are closed.