Am iesit la munte, am ramas impotmoliti.

Posted by

In weekend am zis sa mai ies din casa si am iesit cu vecinii la o plimbare scurta, un drum pana la Cheia, putin la munte si aer curat si apoi la o stana de unde mai cumparam branza. Doar ca la intoarcere am crezut ca merge si pe un alt drum in afara celui pe care mergeam noi de obicei.

Plimbarea la munte a fost relaxanta si fara incidente, o sa o puteti vedea in primul clip de mai jos, e destul de bine realizat asa ca nu va mai povestesc aici decat pe scurt ce si cum, ne-am imprietenit cu un caine, intotdeauna exista un caine pe la munte cu care sa te imprietenesti, am gasit o broscuta interesanta, o ciuperca si mai interesanta si chiar si panouri fotovoltaice pe un deal.

A doua parte insa incepe aventura, am decis sa o luam pe alt drum in afara celui pe care il stiam, ne gandeam ca o sa fie putin offroad dar nu ne gandeam ca o sa stam cateva ore sa ne scoata cineva din necaz, si pentru ca ciobanul nu raspundea la telefon (nu prea e acoperire la stana) am decis in final sa apelam la rescue4x4.ro carora le si multumim pe aceasta cale. Daca ajungeti in situati de urgenta si aveti nevoie de ajutor apelati cu incredere la ei.

Pentru noi nu e prima aventura de genul asta in care ne bagam in situatii greu de iesit, asa ca desi vecini se gandeau ca ne-am speriat noi eram suficienti de relaxati, nu stiu cati dintre voi urmariti blogul de atat de mult timp incat sa va aduceti aminte de nebunia de acum 13 ani.

Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa-mi para rau ca nu existau cei de la rescue4x4.ro pe vremea aceea. Daca ar fi existat m-ar fi putut ajuta in multe situatii, pe de alta parte ma gandesc ca eu si loganul meu de atunci am fi fost celebru in grupul lor. Da, inca mai cred ca loganul meu avea suflet de 4×4, pacat ca nu am poze de prin toate locurile prin care l-am bagat.

Si pentru ca tot vorbim de noroi, va mai las un articol de pe blog, tot de aici de prin Prahova, aventura cu namol i-am zis eu, dar cred ca se vede clar ca ne-am bagat sau am ajuns in situatii mult mai rele.

P.S. Dupa ce iesiti din localitatea Valcanesti, Prahova, e o linie dreapta si in capatul ei drumul principal face la dreapta, iar la stanga incepe un drum forestier, nu o luati pe el ca nu ajungeti departe.