Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [31]

Posted by

retrospectiva In plina vara, bloggerii din Prahova sunt din nou pusi pe treaba; si asta e de bine, e un pas spre profesionalizarea lor. Saptamana aceasta a fost marcata de Prahova Pro Blog Meet Day, unde au participat in jur de 20 de bloggeri dispusi sa evolueze, dar si sa ajute la dezvoltarea comunitatii locale. In afara acestui mare eveniment, am mai avut parte de un blogger de tech invitat la lansarea tabletei EvoTab Fun la Bucuresti, o campanie Nike care a impresionat si pe cativa bloggeri din Prahova si, nu in ultimul, rand o aniversare: un an de blogging pentru blogul lui Bogdan Cojocaru.

In primul rand, o sa va vorbesc despre evenimentul organizat de Kriogen; de fapt, v-am mai vorbit eu in ultima perioada despre asta, are si el o lista de oameni care si-au lasat parerile despre eveniment si pe care am mai completat-o cu vreo cateva articole. Deci puteti citi despre ce s-a intamplat acolo la Vali Negoita, George Dinca, Stefan Ene, Andrei Terecoasa, John Cristea, Livia Iusan, Carina, Bogdan Doicin, Silviu, Bogdan Simion, dar si la mine doua articole.

Cativa au si anuntat evenimentul inainte si puteti citi si aceste articole la Bogdan Cojocaru, George Dinca si Dragos Schiopu.

Despre lansarea EvoTab Fun, puteti citi cate ceva aici. In rest, nu-si au rostul alte cuvinte de lauda.

Campania celor de la Nike a impresionat pe multa lume si, in mod special, pe doi bloggeri din Prahova care au si scris despre asta: Elena Pelmus si Dragos Schiopu.

De asemenea, spunem La multi ani! unui blog care ma ajuta foarte mult in retrospectiva saptamanala, deoarece de multe ori deschid blogurile din blogroll-ul lui pentru a face retrospectiva. Deci, dupa cum spuneam, cojo.ro a implinit un an.