Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana

Posted by

Revenim asa cum v-ati obisnuit cu o scurta retrospectiva saptamanala care incearca sa va tina la curent cu ce fac bloggerii o parte din bloggeri prahoveni. Saptamana aceasta putem spune ca a fost o saptamana foarte incarcata de evenimente, bloggeri prahoveni au demonstrat ca pot face treaba buna si au fost invitati la multe dintre ele.

Unul din cele mai importante evenimente care au avut loc saptamana trecuta a fost Zilele Biz. O serie de evenimente intinse pe parcursul a 5 zile. Luni a participat la ziua dedicata antreprenoriatului un singur blogger si antreprenor de Ploiesti: Bogdan Simion. Vineri la sectiunea de Media si Marketing au participat in calitate de bloggeri oficiali Bogdan Doicin si Ana Musat. Am fost si eu mai mult in trecere pe acolo cat sa prind prezentarea extraordinara a Anetei Bogdan, puteti citi aici.

Un al doilea eveniment de mare importanta de saptamana aceasta a fost How To Web unde am fost singurul blogger din Prahova care am participat. Puteti urmarii sesiunile de live blogging aici si aici.

Al treilea eveniment important a fost Lansarea iPhone 4S de catre Vodafone in Bucuresti si iParty dupa aceea, unde am baut o bere rece si ne-am distrat pana dimineata vreo 70 de bloggeri dintre care din Prahova doar doi: Kriogen si Haotik (adica tot eu din nou).

Am mai mentiona o campanie de o zi cu un premmiu destul de important, un cupon de cumparaturi de 1000 de euro de la Vodafone. Campania Blogal Initiative derulata pe parcursul unei singure zile 11.11.2011 a avut mai mult participanti din Prahova si anume:Dana Schiopu, Bogdan Simion, Ana Musat, Silviu, Iusan Livia, Jorje, Bogdan Cojocaru.

Avem si castigatorul la concursul cu bannere organizat de Livia.

Presa online prahoveana nu mai zice nimic interesant despre noi, motiv pentru care mi-am pus intrebarea de ce oare iPloiesti, cel mai important ziar din Ploiesti, nu are o sectiune dedicata bloggerilor.

2 comments

  1. Pentru ca lipsa voastra de interes, in a va promova blogurile folosind iPloiesti.ro, este foarte mare. Am dorit sa fac ceva, dar nimeni n-a fost interesat, asa ca m-am retras si va las sa cresteti in voie ! 🙂

Comments are closed.