Un post pe zi, e mult? e putin?

Posted by

La inceputul anului spuneam ca pornesc un experiment, si anume acela de a posta un articol zilnic pe blog pentru o perioada de timp cat mai indelungata. Experiment care a tinut pana ieri. Adica exact doua luni jumatate. Asta s-a intamplat cu 14 articole in draft si cu inca vreo 3 idei notate in agenda. Aseara am inceput sa scriu un articol dar nu m-am simtit in stare sa-l termin asa ca ziua a trecut si nu am avut timp sa scriu nimic.

Din punct de vedere al ideilor pe care vreau sa le comunic pe blog, cred ca as scrie 4-5 articole pe zi fara nici un fel de problema, dar nu e timp, si nici nu pot sa scriu articole scurte ca Zoso pe blog. Cand am de spus ceva, apai am de spus. Si cum vorbesc mult, si articolele e normal sa fie ceva mai lungi.

Daca stau sa ma uit in urma la ce s-a intamplat in cele doua luni de zile va pot spune ca doar in primele doua saptamani a trebuit sa fiu putin atent cu programarea articolelor. Am mai avut articole programate cand am fost in Franta pentru ca nu stiam daca voi avea net acolo, dar am avut net si am scris si de acolo articole chiar daca avem deja asigurata publicarea unuia pe zi. In germania a fost iarasi destul de greu pentru ca eram obosit dupa o zi in care se turnau cu galeata informatii noi in creierul meu dar am facut fata.

Apoi a urmat perioada de evenimente, si de acolo s-au generat mai multe idei de articole decat puteam duce, am inca in draft cateva articole legate de Digital Markeging Forum si de Social Media Summit – Iasi. Nu am scris nici review-ul la Resident Evil, e iarasi in draft, si multe alte. Si despre ultimul eveniment de la Teatru Masca mai am ceva de spus, ceva foarte interesant o sa vedeti (doar ca tre sa ma documentez putin) dar nu stiu cand apuc sa termin toate aceste articole. Aaaaa si iar am pierdut vremea cu ceva domnisoare/doamne pe net noaptea cand eram obosit asa ca vin iar cu un studiu de caz legat de acest subiect.

Daca ma uit in arhiva vad ca numarul articolelor a crescut, luna aceasta avand 25 deja si e doar jumatatea lunii.

# March 2011 (25)
# February 2011 (46)
# January 2011 (59)

Deci am idei bune, am ce scrie, timp nu gasesc ca sa scriu despre toate. Probabil in urmatoarea perioada o voi lasa mai moale cu participarea la evenimente (pe dreak Luni ma duc la o „cafea” cu Andrei Rosca si baieti de la Monday) si voi incerca sa ajung la zi cu articolele.