Afaceri bune de vanzare

Posted by

Nu inteleg ce se intampla, prietenii mei si colegii de forum, isi vand afacerile si siteurile. Ce-i drept, pe bani grei, banuiesc. Beke vinde jocuripenet.ro, Enkumber vinde goldservice.ro, e-gold.ro si toata firma care le detine.

Afaceri bune, afaceri profitabile, si totusi le vand. Si nu mi-e necaz ca le vand cat mi-e necaz ca nu am eu banii sa le cumpar. Tot aia plini de bani or sa le cumpere, fir-ar ei ai drak, ca bine a zis cine a zis ca ban la ban trage.

Si a mai zis unu prin popor o vorba inteleapta: La omul sarac nici boii nu trag. Nu numai ca nu am bani sa cumpar vreuna din afaceriile lor, dar nu imi permit in momentul asta sa cumpar cele 10 15 domenii pe care le am inca la myx (Vodafone) si pentru care platesc lunar o „dijma” de 3$.

Asta e viata, tot sper ca odata o sa reusesc si eu, sa ajung bine, dar… mi-a zis mie odata o bogatanca ca sa te ridici de jos e foarte greu. Iar povestile alea cu oameni care au pornit de jos si au ajuns miliardari, sunt doar simple basme de adormit copiii, stim cu totii ca mamica lui Bill Gates era directoare la IMB si primul contract mai baban de acolo a venit. Iar baietii aia amarati cu un garaj si un site numit Amazon, au avut un start-up de 100.000$ de la parinti.

Mama lor de bogatani imputiti, ca muncesc ca un sclav pentru o paine. Si cand imi mai imi aduc aminte si de cat castiga Andreea Marin sau Esca, ma apuca parca si mai rau dracii.

Si cum spunea un dobitoc: VIATA E GREA…..DAR TRECE !

One comment

  1. Ca sa nu ne simtim prost,nemultumiti ,nu ar trebui sa ne uitam la bogatanii care achizitioneaza,preiau si au tot mai mult ci la cei ce traiesc cu 1-2 $/zi.(ex,India, o forta in ind.soft are cca 500 mil.in aceasta situatie).
    Viata trece oricum dar pt unii dupa iarna vine primavara.

Comments are closed.