Bloggere, pune mana pe lopata, azi, la ora 18:00 la Spitalul Municipal Bucuresti

Posted by

 Chiar daca eu ma incapatanez sa nu dau zapada de pe masina, si chiar daca vecinii mei de la celelalte scari au curatat frumos scarile lor in timp ce la mine la scara doar vecinul de sub mine a pus mana pe lopata ca sa faca cat de cat o mica partie, nu inseamna ca nu pot pune macar umarul degetul la treaba si indemna bloggeri din Bucuresti sa dea o mana de ajutor la dezapezierea Spitalului Municipal Bucuresti.

Deci astazi la ora 18:00 inarmeaza-te cu o lopata si arata ca bloggerii stiu sa educe o tara intreaga. Chiar daca nu ai lopata nu inseamna ca nu se gaseste una pentru tine la locul „luptei” asa ca vino si arata-ne ca poti educa.

Mai multe despre asta gasiti la Ionut pe blog, pentru ca de la el a pornit initiativa dar nu se cade sa nu pun un link si catre Hoinaru ca tot l-am enervat ieri cu remarcile mele. Pacat ca la Ploiesti nu se gaseste nici macar un blogger care sa aiba o asemenea initiativa.

2 comments

  1. Pacat ca scoti in evidenta faptul ca la Ploiesti nu e nici un blogger cu initiativa cand tu in sine esti un blogger si nu ai asa o initiativa.
    E usor sa arati cu degetul spre altii.

  2. @Kriogen daca te uitai la comentariile de pe blogul lui Hoinaru intelegeai ca eu nu-mi dau zapada nici de pe masina mea macar, scrie si la inceputul articolului asta.

Comments are closed.