BRAT o mare porcarie

Posted by

Cand a aparut BRAT nu prea mi-am batut capul cu el, am inteles ca costa, ca e pentru siteurile alea mari din liga 1 si ca pana ajung eu acolo am destul timp sa aflu, sa citesc si sa inteleg ce insemna BRAT (SATI)

Din intamplare citeam azi pe softpedia cateva chesti legate de BRAT

Pe scurt: pt orice profan, dar si pt cei din bransa, site = domeniu, adica cand zic ca traficul softpedia.com a trecut de 1 000 000 de unici/zi, ma refer la www.softpedia.com si subdomeniile sale *.softpedia.com

Aceasta definitie, din pacate NU mai este valabila…

Acum, un site poate avea mai multe domenii, desi el va fi prezentat tot ca un domeniu (principal), iar datele vor fi defalcate in certificatul Brat.
Pentru ca celelalte domenii sa isi poata adauga traficul, ele trebuie sa indeplineasca niste conditii:

1. toate numele de domenii apartin (sunt inregistrate) aceluiasi editor sau editorul are un drept de folosinta asupra acestora.
2. in homepage-ul fiecarui domeniu secundar in parte este afisat vizibil un link catre domeniul principal si un text care sa indice fara dubiu ca domeniul secundar este un canal sau o sectiune al domeniului principal.
3. titlurile nu sunt versiunea digitala a unui titlu din presa scrisa.

Adica cu alte cuvinte, facem noi definitiel cum ne convine noua, aranjam lucrurile cum ne sunt mai favorabile. Acum m-am lamurit ce insemana BRAT, un grup de smekeri care in principiu controleaza internetul romanesc si care nu doar ca fac legea pe piatza dar mai nou o si definesc in cuvinte siropoase.

Maine pormine o sa schimbati si definitia internetului romanesc nu? ca fiind totalitatea paginilor care se afla in BRAT. Sunteti mai rau ca aia cu partidele care fac coalitii ca sa aiba puterea. Sau cam lafel ca ei. Lor poate le dau un vot dar voua nu o sa va dau niciodata nici, ca e clar ca nu meritati.