Ce inseamna o marca buna

Posted by

Desi am 80% din electronicile din casa Samsung, desi sunt multumit de ele, nu pot sa spun ca-s un fan inrait al firmei respective. Da sunt de calitate dar nu insemana ca nu exista si alte firme care sa fie lafel de bune sau poate mai bune. De exemplu pe telefoane mobile as alege oricand Nokia si nu Samsung, desi ironia sortii Samsung e singura firma serioasa care are telefon dual-sim, adica exact ce aveam eu nevoie.

Ei bine, firma despre care o sa va vorbesc mai jos, nu o sa aiba vreodata concurenta din punctul meu de vedere. E vorba de rucsacii facuti de cei de la Caterpillar. CAT ® reuseste sa creeze un rucsac robust, rezistent si foarte functional. Am unul cumparat acum vre-un an si exceptand faptul ca sa mai „prafuit” si parca culoarea de pe sigla nu mai e galbenul original in rest arata ca nou. In rest nici o ruptura, nici un fermoar sarit, si l-am carat si 6000km pe motor in toamna, si pe jos aruncat prin masina pe naveta zilnica, si pe jos pe la firma, si arata aproape nou. Culoarea prafuita a firmei am putut-o vedea in comparatie cu cel nou, pentru ca da, astazi am gasit la reducere unu aproape identic, si bineinteles ca nu am stat pe ganduri. Are mai putine buzunare decat cel vechi dar cum nu mai car laptopul cu mine la munca, e chiar mai potrivit decat celalalt.

P.S. Acesta nu este un advertorial, si nici nu vreau sa sara blogerii in sus ca au avut la teste ei rucsacii de la Booq si ca nu se compara si ca ce buni sunt aia. Probabil sunt buni si aia, dar nu au nici o valoare rewievurile facute dupa 2 saptamani de testat si laudat in fata unui rucsac testat de mine mai bine de un an. Si in plus, un Book incepe pe la 5 milioane pe cand eu am dat pe primul CAT 195 RON si 82 pe cel de azi. Cu siguranta multi ani de acum incolo pe rucsacul din spatele meu va exista sigla celor de la Caterpillar.

3 comments

  1. De la Office din Fashion Haouse Outlet sau ceva de genu.
    Cred ca daca alergi prin mall-uri gasesti si la reducere. Primul l-am luat din Baneasa Shoping Center.

Comments are closed.