Conversatii criptate: OCR pentru Pidgin

Posted by

Crezi ca seful, prietenii, adminul de retea, SRI-ul, guvernul, evreii sau mai stiu eu cine e total interesat de discutile tale idioate de pe mesenger? Suferi de paranoia si ai impresia ca esti ascultat si urmarit? Ei bine poti folosi acest plugin pentru a conversa cu prietenii. Vine deja in pachetul de Ubuntu nu trebuie decat instalat din synaptic si activad din Pidgin: Tools -> Plugins.

Conversatie placuta si o paranoia cat mai usoara.

Pentru cei cu windows gasesc pluginul pe siteul oficial.

Edit later: Debian are nevoie de Synaptic pentru a instala pluginul, in ubuntu e deja instalat nu tre decat activad din Pidgin.

2 comments

  1. chiar crezi ca baietii de la SRI no sa se descurce cu decriptarea??? pun pariu ca deja este pe net exploit pt el :))

  2. Vorbesti ca sa te afli in treaba sincer, citeste mai multe despre criptarea cu chei publice si cu chei private ca a intelegi cat de cat mecanismul respectiv de criptare, Mai stiu faptul ca in unele tari este sau era ilegal sa folosesti chei mai mari de 512 biti, tocmai ca nici supercomputerele americanilor nu le puteau decripta.

    Si oricat de paranoia as fi, ma indoiesc ca ar asculta sri-ul ce vorbesc eu cu gagicile pe net. Doar daca vreo bunaciune daia de pe net e suspecta de terorisim. Intrebarea ramane de ce ar vorbi cu mine o suspecta de terorism daca nu ma pricep sa fac nici o petarda macar dapai bombe sau alte cacaturi.

    Iar afacerile mele de 20 de euro pe luna sigur nu sunt interesante pentru SRI.

Comments are closed.