Cum scap de mesajele din maximia, cugetari maxime si alte mesaje de la Vodafone

Posted by

Penteu ca la un moment dat orice e prea mult strica si aceste mesaje au devenit sacaitoare. Nu zic ca nu e foarte amuzant Paul Maximul in spoturile de la TV dar sms-urile au devenit pe zi ce trece din ce in ce mai impersonale dupa care au devenit aproape agasante. Si in afara de asta vin la ora 11 in fiecare zi. Dragii mei putin „random” nu strica.

Asa ca astazi m-am decis sa scap de ele. Initial am dat un sms cu STOP la 200, gandindu-ma in mintea aia a mea creata ca asa ar trebuii sa mearga lucrurile. Ei bine nu asta era calea cea buna, dar cineva de la Vodafone a fost destuld de destept sa implementeze o mica rutina inteligenta asa ca la scurt timp am primit un sms cu textul: Ca sa te inregistrezi, trimite MAXIMIA la 600, ca sa renunti, trimite STOPX la 600. Deci cineva s-a gandit si la „inteligenti” ca mine.

Asta e unul din lucrurile pentru care raman in continuare fan Vodafone, pentru ca mai au si oameni destepti pe acolo prin spatele firelor pe care circula milioanele de voci ale abonatilor.

3 comments

  1. multumiri deosebite pt info
    ma disperau in fiecare zi cu sms-urile care incepusera sa se cam repete

Comments are closed.