Electric Fence – EMILIA

Posted by

Electric_Fence Zilele trecute, cand am participat la Ziua Bloggerilor la Teatrul Masca, am avut ocazia sa stau putin de vorba si cu Aurel Sandu si l-am intrebat despre participarea lui la Eurovision de anul trecut.

Astfel am aflat ca cei de la Electric Fence concureaza cu o noua piesa la Eurovision 2013 si mi-a promis ca imi va trimite mai multe date despre asta.

Am primit piesa, am ascultat-o de cateva ori pentru ca mi-a placut foarte mult si am trecut la promovarea ei, pentru ca imi place si cred ca merita sa ajunga in finala. Bineinteles, parerea mea e absolut subiectiva, mai ales ca nu am ascultat si restul pieselor ca sa am cu ce compara.

Despre piesa si despre personajul ei principal, Emilia, cei din formatie spun ca „Emilia este stranepoata Zarazei. Emilia este regina Balcanilor, este o domnita care iti ia mintile si, daca asta isi propune, iti poate distruge viata odata ce ai cazut in mrejele ei. Daca o privesti dansand, esti vrajit, daca o primesti in sufletul tau, esti pierdut. Emilia are o noblete ciudata, amestecata cu o doza considerabila de “brutalitate” balcanica. Emilia este  femeia naturala care iti patrunde in minte si refuza sa iasa„.

Mie imi place cum suna piesa inca de la inceput, care ma duce cu gandul la o alta melodie care imi place mult The Black Eyed Peas – Pump It.

Despre Electric Fence va mai readuc aminte ca anul trecut au reusit sa se califice pe locul II in finala, fiind la un pas de a reprezenta Romania la Eurovision 2012. Anul acesta au reusit sa treaca de prima selectie a juriului si se numara printre cele 32 de piese care vor participa la finala pentru reprezentarea Romaniei la Eurovision de anul acesta. La preselectii au participat peste 90 de piese, din cate am inteles.

P.S. Ii gasiti si pe facebook.

2 comments

  1. Piesa asta sună într-adevăr bine. Am ascultat în variantă live toată piesele calificate în semifinală şi mi-am dat puţin cu părerea pe blog-ul meu despre asta. Sunt câteva piese care mi-au plăcut, iar „Emilia” este una dintre ele.

  2. Sper sa apuc sa le ascult si eu in weekend ca sunt intr-o perioada mai ocupata din viata mea. Am intrat doar pe blog si am vazut ca e lista cu toate acolo dar nu am apucat nici sa citesc.

Comments are closed.