Google+

Posted by

Prima imresie a mea a fost ca imi place. Ideea de cercuri mi-a placut din prima clipa de cand am vazut-o in video-ul de prezentare. Unii spun ca e un facebook copiat, mie parca imi place mai mult ca facebook. Mai e de inbunatatit la el, in mod clar, dar arata interesant.

Ce nu imi place este faptul ca nu am putut importa cercurile din google contacts. La un moment dat le-as vrea sincronizate. De asemenea imi pare rau ca google talk nu a avut succesul lui Yahoo Messenger. Imi place sa lucrez cu o foarte mare parte din serviciile google si faptul de a avea un singur cont pentru tot nu poate decat sa imi placa la nebunie. Pana si Picasa pe care nu o mai foloseam sunt acum tentat sa o folosesc.

Inca nu am putut sa pun aplicatia pe android dar sper sa ajunga cat de curand in marketul word wide.

Aaaa si ce ma bucura cel mai tare este faptul ca daca la Facebook am facut totul varza, aici vreau sa am oameni pe care ii cunosc si cercuri curate, nu 1000 de prieteni de nici unde.

2 comments

  1. Asa zici ca vrei sa fie, dar nu vei reusi. Dinamica retelellor sociale te va obliga sa ai in grupuri si oameni cu care nu comunici decat foarte rar. Sa nu uitam: cuc at ai mai multe conceiuni cu atat castiga Facbook, Twwitter, Google +, whatever, toti. De ce? Pentru ca pot profita de sistemul in acre iti zic: X a placut produsul Y. Place-l si tu! si pici in capacana.

    Oricum Gogle + este o copie a Facebook cu un design light ;i pot snue ca ar avea succes daca ar asculta mai mult nevoile oameni si ar aaduce imbunatatiri. Am scris si eu pe blog despre asta 😀

Comments are closed.