Imi vand votul

Posted by

Azi e marea zi de votare. Daca il mai vrem sau nu pe Base la putere.

Stau relaxat in fotoliul meu, cumparat din munca mea si ma gandesc daca merita efortul sa ma duc la vot. Si daca ma duc la vot ce fac? Dupa cum spunea si un cunoscut personaj din opera lui Caragiale: „Da eu cu cine votez?!?!  Hac…” la care as mai adauga

Si daca votez eu ce castig?  Ca tot muritor de foame am ramas de-a lungul guvernelor care se shimba odata la 4 ani (daca nu vin minerii) iar ei tot bine o duc, tot vile si masini de lux au.

Deci intrebare care se pune este daca sa aleg 322 de hoti sau 1 singur si cand imi pun intrebarea asta in mine imi rasar imagini celebre de la tv despre valoarea celor de la putere:

„gaozarilor”, „ciocul mic noi suntem la putere” , si multele intrebari adresate de ziaristi de genul „despre ce era legea care ati votat-o azi” urmate de pauze lungi care arata cat le pasa de mine bietul cetatean de rand.

Deci va intreb inca odata? De ce sa votez? Merita vreunu din ei efortul de a ma ridica de pe scaun si a ma duce la vot? Ce castig?

In final am decis ca daca imi da cineva o sticla de cola ma duc pana la vot iar pentru a doua sticla votez cu cine vrea el. Daca cineva este atat de fanatic pentru una din parti atunci sa ma plateasca pentru votul meu, ca de promisiuni sunt satul.

15 comments

 1. Daca te platesc ma baga astia la puscarie, si dupa aia si pe tine ca ai luat mita. Macar de ne-ar baga in aceeasi celula:D

 2. Ei Haotik, nu dau 9 RON nici daca as fi sigur ca ma aleg cu o domnisoara frumoasa cu care sa fac ce vreau eu, doar nu o sa dau ca sa votezi anti sau pro basescu! :)Oricum ar fi tot spre criza ne indreptam, comform sondajelor de opinie daca o sa cada basescu exista o sansa mare sa vina becali, daca este sustinut si nu cade ramane conflictul deschis deci orice ar fi tot rau o ducem! Noi sa fim sanatosi si saraci ca doar asta vor de le noi toti, si asta vor toti care sunt la putere in sinea lor. Daca nu te-as cunoaste as mai baga si vreo 2 injuraturi in comentul asta dar e prea frumos blogul ca sa il stric! 🙂

 3. Mai bine mergi totusi la vot, ca eu am fost si erau cam multi pensionari. Te lasi la mana lor?

  P.S. Nu scoti si tu nofollow-ul de pe comentarii?:D

 4. esti si tu o personalitate .. ce sa mai .. din cauza astora ca tine s-a ajuns la starea in care suntem .. dar ce sa facem .. daca atat ne duce capul

 5. cum poti sa spui ca ce castigi daca te duci la vot ?! e una din chestiile pe care le faci fara sa castigi nimic material si imediat..
  de exemplu.. iti castigi dreptul de a fi roman. gandeste si tu in ansamblu.. poate ca daca nu ai mai sta in fotoliul tau cumparat de tine toata ziua, si nu ai mai bea cola cu kilele, ai face si tu putin sport ca vorba aia.. esti ditamai porcu, si nu te-ai mai rezuma la castiguri materiale care sa iti vina cat mai repede, ai vedea ca viata este mult mai interesanta.. si ai intelege singur de ce trebuie sa te duci la vot.

 6. Nu ne baga pentru ca e dreptul meu sa votez cu cine vreau, iar eu vreau sa votez cu ala care imi da 2 sticle de cola.

 7. cum poti sa spui ca ce castigi daca te duci la vot ?! e una din chestiile pe care le faci fara sa castigi nimic material si imediat..
  de exemplu.. iti castigi dreptul de a fi roman. gandeste si tu in ansamblu.. poate ca daca nu ai mai sta in fotoliul tau cumparat de tine toata ziua, si nu ai mai bea cola cu kilele, ai face si tu putin sport ca vorba aia.. esti ditamai porcu, si nu te-ai mai rezuma la castiguri materiale care sa iti vina cat mai repede, ai vedea ca viata este mult mai interesanta.. si ai intelege singur de ce trebuie sa te duci la vot.

  Blogul asta il fac fara sa castig nimic, iar despre datoria mea de roman citeste in „Criticile asupra mea

 8. Sunt curioasa ce parere ai acum. Eu una abia astept sa scapam de dl Base. Si nu fiindca as crede ca ar veni unul mai bun, ci doar ptr a-i arata ca nu e tara lu tasu, ca nu e atotputernic asa cum crede acum. Democratia functioneaza, si functioneaza prin votul nostru.

 9. Sa iti dau contul meu de paypal ca sa trimiti cei 10 euro? 2 cola si o bere?

 10. vezi tu, blogul meu e in crestere, s-ar putea ca la anul sa nu-ti permiti preturile practicate pe blog pentru ca s-ar putea sa te coste mai multe sute de euro atunci votul meu.

 11. acum, care ar fi pretul? sincer, cred ca nu se face destula educatie civica in scoala si daca se face, nu se face cum trebuie. de aceea nu avem cetateni care sa aiba constiinta civica. suntem fiecare pentru el. de ce sa nu arunc gunoaiele pe jos, ce pot eu sa schimb, mai bine fac si eu ca restul lumii. asta este mentalitatea noastra.

Comments are closed.