Mentinerea traficului pe blog. Stiri calde pentru vremuri grele.

Posted by

Dupa cum multa lume stie, cel mai bine e sa postezi zilnic sau aproape zilnic pe un blog. Dar in practica acest lucru e mai greu. Simpt pe pielea mea asta pentru ca sunt zile cand fine nu am chef sa scriu ceva fie sunt total lipsit de inspiratie. In alte dati insa ma chinuie talentul si scriu si 4-5 articole in aceasi zi.

Pentru un trafic constant e bine sa pastrezi un mod de postare constant si cum aceasta este destul de greu solutia pe care am gasit-o eu este de a nu mai publica toate stirile.

Un exemplu este chiar aceasta stire care va fi publicata abia peste 2 – 3 zile cand lipsa de timp sau inspiratie va face sa nu am un articol de pus pe blog. Si atunci am deja cateva pregatite si asteptand doar sa le dau Publish (adica sa le public)

Bineinteles ca daca este o stire de ultima ora si foarte imporntanta nu are nici un rost sa publici articolul peste 2 3 zile ci va trebuii sa o faci cat mai rapid. Doar nu pui pe blog stire, X-ulescu a murit la vreo saptamana dupa moartea lui.

Cum insa viata mea sau sfaturile mele nu sunt deloc urgente eu zic ca la mine functioneaza perfect acest sfat. In cazul unui blog de news nu va sfatuiesc deloc sa aplicati aceasta metoda ca se racesc stirile, trebuie servite cand sunt calde.