#phblogmeet: Twitter wall sau blog wall?

Posted by

Puteti sa le numiti experimente, puteti sa le ziceti chesti interesante. Ambele idei sunt interesante dar ambele necesita ceva volum de munca incat nu stiu daca voi reusi sa ma incadrez cu ele pana Sambata.

Ideea de twitter wall nu e a mea, uni au mai vazut-o pe la conferintele din bucuresti, e destul de simpla, sa pui pe un proiector discutile care apar pe twitter. Nu e foarte complicat de implementat dar nici simplu, oricum trebuie sa o fac la un moment dat pentru twittereffect asa ca ar fi o buna motivatie pentru mine.

Ideea cealalta e originala, sau asa sper eu. Sa punem pe un proiector blogurile celor care vin la intrunire, sau macar o parte din ele. In stanga sa avem o poza cu bloggerul iar sub ea, blog, twitter, facebook iar in dreapta un printscreen al blogului. Sau de ce nu chiar si blogul live incarcat intr-un iframe.

Nu o sa avem badgeuri la aceasta editie, decat daca le aduce Vlad pe cele de la editile trecute asa ca ma gandesc ca e o idee buna sa te uiti pe perete, vezi cine te intereseaza si dai buzna peste el.

Astept si de la voi sa-mi ziceti daca am idei bune sau sunt ciudate sau de ce nu sa veniti cu alte idei, avem si o plasma la locatie si proiector, si microfon, dar stati linistiti nu va tin prelegeri sau discursuri. Daca le avem de ce sa nu le folosim cumva.

5 comments

  1. Se pot face doua programe diferite, meetul sa fie impartit in 2 parti, prima parte sa fie cu prezentarea blogurilor, discutii cu bune si rele despre blog (optional) , iar a 2 a sa fie cu discutiile de pe twitter, sincer nu stiu in ce se dezvolta aceasta parte dar pare interesant 🙂

  2. @George e vorba de ce se proicteaza pe perete nu de discutii.

    @FloriOnline esti foarte tare, ma pregateam sa-ti sterg linkul cand am vazut ca nu ai pus link, mersi ca m-ai scutit de munca.

  3. Pai si pentru ce anume proiectezi pe perete ? Doar sa fie, in caz ca ne plictisim sa mai aruncam un ochi pe acolo ? Sau de ce ? 🙂

Comments are closed.