Prahova Blog Meet 2015 (ed. 1)

Posted by

Iata ca dupa indelungi asteptari, mai multe amanari si tentative nereusite de organizare, se intampla si primul blog meet pe anul acesta. De partea de organizare a lui se ocupa Robert Burcea, iar eu dau o mana de ajutor cu promovarea evenimentului in speranta ca vom avea la masa si bloggeri noi, asa cum se intampla pe vremuri. Evenimentul are loc Sambata 20 iunie, ora 13 in Horse Pub si sunt asteptati cat mai multi bloggeri.

Asteptarile mele nu sunt foarte mari, in principiu m-am tot vazut cu o parte din ei, ba pe la un gratar, ba pe la un film, dar e mai frumos cand ne vedem cu totii si incercam sa mai stabilim niste lucruri, chiar daca de multe ori ramanem doar cu stabilitul. Dupa cum vedeti se desfasoara intr-o locatie noua, nu am fost niciodata acolo, asa ca astept cu nerabdare sa vad daca imi place.

Ca propuneri pentru discutii as avea cam asa:

  1. Dezvoltarea blogosferei, ca sa nu fiu rau sa zic „blogosfera incotro?!?!?!”. Ma refer la cea locala, desigur.
  2. Proiecte comune.
  3. Feedback pentru BlogPoint.ro, mai ales ca zilele astea am platit o parte din bloggeri si erau si din Prahova pe lista din ce imi aduc aminte. Vreau sa mai aduc niste imbunatatiri incepand de luna viitoare.
  4. Un ziar local online, o idee mai veche pe care mi-ar placea sa o discutam si sa o dezbatem daca va face placere.
  5. Promovarea unui Dev Meet Up. Sunt cativa care ma roaga sa organizez si asa ceva la Ploiesti, si vreau sa vad daca credeti ca e o idee buna si merita sa promovam un astfel de microeveniment.

Daca credeti ca puteti ajunge si ca ne vedem acolo, lasati un comentariu mai jos, ca nu ma deranjeaza. De asemenea sunt curios daca aveti si voi propuneri sau teme de discutat. Ma astept ca mesajul sa fie preluat si pe alte bloguri (nu cu copy/paste), ca doar in felul acesta putem aduce bloggeri noi la aceste intalniri.

8 comments

  1. În principiu zic că vin, însă nu îmi cunosc încă programul din acea săptămână, aşa ca mai am până confirm dacă vin sau nu. 🙂

  2. Mi-ar plăcea să dau o tură pe acolo, mai ales că e pe 20 :))) cine știe, poate vin cu mai mulți colegi de blogosferă să vedem 😀 :))))

Comments are closed.