Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [37]

Posted by

retrospectiva Nu ma gandeam ca o sa apuc ziua cand numarul de evenimente si de campanii in care sunt implicati bloggerii prahoveni o sa fie atat de mare, incat voi fi nevoit sa pun mai mult de 4 intr-un articol sau chiar si mai mult de 5, cu bonus-ul care a mai aparut uneori in articolele retrospectivei.

Asadar, saptamana aceasta avem multe, multe articole legate de multe evenimente. Cea mai importanta: isprava de nota 10 a blogosferei prin care a reusit sa ajute o familie de copii sa inceapa scoala cu dreptul. Cea de-a doua isprava este campania pentru PrindeOcazia.ro, sponsorul sufletist care ne-a ajutat in campania umanitara de care va vorbeam mai sus. Un alt succes, campania pentru Asesoft Junior, un proiect care iarasi a fost ajutat sa inceapa cu dreptul.

Promovarea emisiunii unui blogger, „Generatia lui John” a fost o alta isprava interesanta despre care bloggerii prahoveni au scris; de asemenea, 3 dintre blogerii prahoveni au fost invitati la Brasov de catre comunitatea de acolo, pentru a participa la o isprava faina de tot a comunitatii de acolo, #prinBrasovulmeu (de unde s-au intors obositi si inca nu au apucat sa scrie despre ce au facut pe acolo).

Si bonus, cateva articole despre Webstock 2012, Internet Mobile World 2012 si o lansare careia merita sa ii dati like, LikeAndShare.it .

Incepem cu actiunea blogosferei prin care a reusit sa ajute o familie de copii din satul Negoesti, si despre care au scris Bogdan Cojocaru, Nicolae Mihalcea, Livia Iusan, Bogdan Simion, Catalin Cristache si John Cristea.

Actiune de succes, urmata de o campanie pentru cei care ne-au ajutat si au sponsorizat aceasta actiune, asa ca au scris si au promovat PrindeOcazia.ro urmatorii bloggerii: Nicolae Mihalcea, Bogdan Cojocaru, Dragos Schiopu si Adrian Rotaru.

O alta campanie de succes a fost cea pentru lansarea Asesoft Junior si puteti citi despre evenimentul de presa, dar si despre proiect la Andrei Terecoasa, Catalin Cristache, Nicolae Mihalcea, Bogdan Cojocaru, Dragos Schiopu, Bogdan Simion, Adrian Rotaru si Silviu.

De asemenea, bloggerii au promovat si noua emisiune de pe Prahova TV, Generatia lui John si va invit sa cititi despre ce e si cu aceasta emisiune la Adrian Rotaru, Dragos Schiopu si Andrei Terecoasa.

La final de week-end, trei bloggeri din Ploiesti au fost invitati de catre comunitatea din Brasov sa participe la cea de-a doua editie #prinBrasovulmeu si probabil vor urma zilele urmatoare si impresiile lor, dupa eveniment. Pana atunci, puteti citi la Mihalcea Nicolae, Dana Schiopu si Dragos Schiopu despre asteptarile lor legate de eveniment si care in mod sigur le-au fost depasite.

Dupa toate aceste evenimente de mai sus, e clar ca mai urmeaza si altele in urmatoarele saptamani, cum ar fi: Webstock 2012 despre care au scris saptamana aceasta Bogdan Simion si Dragos Schiopu, Internet Mobile World: Dragos Schiopu.

De asemenea, nu uitam nici de lansarea LikeAndShare.it, un proiect indraznet inaugurat de Kriogen zilele acestea.

One comment

Comments are closed.