Terra Park in Bucuresti

Posted by

Un parc de distractii se dechide in Romania. Da. Aici, la noi. Nici nu poate fi altfel decat o veste super buna asta. Si mai ales cand se aude ca s-ar dechide in a doua jumatate a lunii septembrie. Ca sunt mare fan al parcurilor de distractie, cred ca deja stiti si am bifat deja pe lista mea Gardaland – Italia in 2007 (pardon inca din 2007), Prater Park – Viena prin 2007-2008 cred, Europa Park – Germania in 2009, si raman pe lista un parc acvatic din Barcelona si Disneyland-ul de la Paris.

Revenind la parcul autohton, pare un vis frumos irealizabil, parca nu-mi vine sa cred ca intr-adevar se face asa ceva. Si va spun sincer ca as garanta ca sunt primul la intrare cand se deschide daca nu as sti cat de mare e nebunia in primele zile intr-un astfel de parc cand toata lumea vrea acolo. Oricum cred ca as fi interesat de un abonament care sa imi permita acesul o data pe luna la distractie in parc.

Suprafata pe care se va desfasura intregul amplasament are 30.000 mp si are deja doua vedete, un Rollercoaster de 310 metri lungime si o chestie asemanatoare cu aia in care am tipat in Italia – Z Force Tower. Vor fi 30 de echipamente, 17 de exterior, 13 de interior si nici nu stiu ce sa va mai zic ca deja sunt emotionat.

[sursa]

P.S. Multumesc Titus ca mi-ai facut ziua mai buna decat era.

4 comments

  1. Decat aquapark-ul din Barcelona, cauta Port Aventura – 50 de euro intrarea si daca iti place viteza citeste despre Furius Baco (0-135 km/h) in 3.5 seconds, 4.7 g-force.

  2. Nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa asa ceva … dar chiar sunt curios ce o sa iasa 🙂

Comments are closed.