Vodafone am ajuns sa te urasc

Posted by

Gata, imi pare rau, dar m-am saturat. Din greseala am trimis email de pe o alta dresa si dorind totusi sa primesc raspunsul pe adresa care o folosesc in mod curent, am trimis si de pe aceasta acest mail. Bineinteles ca am primit 2 raspunsuri de la 2 oameni diferiti dar nici una nu era raspunsul la intrebarea mea foarte clara.

Intrebasem care este abonamentul minim cu care pot lua routerul wireles grautuit. Bineinteles ca pe 2 ani. Mi-au dat oferte peste oferte dar nici una legata re routerul cu pricina. Raspunsul era simplu, cu abonamentul de 19 euro pe doi ani puteti lua routerul wireles gratuit.

Dupa ce am vazut ca pe e-mail astept 48 de ore si primesc cele mai ciudate raspunsuri am decis sa sun, la *222 unde Cristi Chivu imi oferea casa visurilor mele, pe unde ma duceam in meniuri cand reveneam iar imi promintea super premii si casa visurilor mele. Oriunde m-am dus in meniuri, nu am dat de 0 pentru a intra in legatura cu un operator.

Pana la urma stiam eu un numar unde te baga repede cu un operatori *224 (confirmare plati) ca da atunci cand le confirmi ca le-ai dat bani, vor imediat sa vorbeasca cu tine, nu te freaca prin 10 mii de meniuri si cacaturi. I-am cerut legatura la internet si date, mi-a facut legatura dupa ce a intrebat cam ce vreau, probabil era doar curios, si am aflat in cele din urma raspunsul la o intrebare simpla.

Aaa am uitat sa va spun ca la vodafone ala mare din centru Ploiestiului dupa ce a stat domnisoara juma de ora sa intrebe in stanga si in dreapta ce si cum e cu modemul ala, mi-a zis ca e 16 euro abonamentul dar mai tre sa dau vreo 200+ de ron pentru modem. Desi intrebarea era aceasi intodeauna, cel mai mic abonament pe 2 ani la care modemul este gratuit.

Asa ca incerc sa imi aduc aminte cum o chema pe domnisoara aia de la Orange, care imi dadea la vreo 35 de euro 5 abonamente cu nelimitat intre ele si modem wireles si net in banii astia. Deocamdata studiez siteul orange. Nu stiu netu lor 3G/HDSPA ce acoperire are si cum merge din pacate, cel de la Vodafone in cam testasem peste tot. Dar asta e, nu risti nu castigi.

2 comments

  1. Asa pentru viitor, un trick pe care-l invatasem la Vodafone, daca alegi 2 pentru limba engleza, nu trebuie sa mai treci prin toate meniurile si sa asculti toate ofertele, ai o singura alegere de facut (just press 1) si te pune in legatura cu un operator.

  2. Folosesc reteaua de date Orange de foarte mult timp si sunt multumit. Sa stii ca merge bine nu numai pe 3G, ci si pe EDGE, chiar in zone indepartate dar cu semnal suficient iti poti citi mailurile. Minute mai multe si fara restrictiile rosii tembele, asa ca go for it!

Comments are closed.