250

Posted by

A fost greu, dar sa putut pana la urma. Nu stiu ce papa bun i-am dat ultima oara dar a devenit foarte voios. In primul rand am descoperit a III-a, si stiu ca pare ciudat cand spun asta dar chiar nu testasem pana acum ce poate aceasta treapta de viteza. Un dobitoc cu cheyenne nu vroia sa se dea laoparte considerand ca el merge tare, la un moment dat dupa un sens giratoriu sa bagat pe banda 1 sa depaseasca loganul care mergea si el cum putea apoi am vazut cum ii da cat poate si se departeaza foarte rapid. Ma distreaza astia care se cred ca au masini puternice. Am asteptat sa se dea loganelul pe banda 1 sa pot sa trec si i-am dat. Asa cat sa-i arat ca se poate … pe ea de masina mare si grea. Mi sa parut mie ca inebuneste prea repede dar nu mi-am dat seama ca abia plecasem dupa loc si nu ajunsesem decat in treapta a III-a, astfel ca imediat dupa ce am trecut de el, si asta sa intamplat in cateva secunde m-am uitat la bord si aveam 225. Daca intre a VI-a si a IV-a treapta de viteza este o diferenta enorma, dupa ce am incercat de cateva ori a III-a mi se parea ca nu mai trage cand am revenit inapoi in apele mele (VI-a).

Oricum vazand aproape 230 fara sa vreau mi-am pus in cap un nou record, si nu a trecut mult pana am prins o linie dreapta si goala pe DN , stiti voi alea din camp unde am incercat sa-i dau cat mai mult. Dupa 240 era aproape sa o las pe altadata cand am zis hai sa mai incerc putin si am reusit sa vad pe bord cu greu un 250 ca parca nu vroia nici de a naibi sa se duca acolo. Ma rog nu vroia mana mea sa-i dea atat de mult.

Oricum incep sa ma ingrijorez ca in ultima vreme ajung in 180-200 foarte des si uneori in lini drepte fara trafic raman la aceasta viteza perioade mai lungi de timp, nu doar varfuri cum era pana acum.

5 comments

 1. Aoleu Dragose mereu ne spui ce patesti tu pe sosea.Crede-ma e chiar neinteresant,povesteste-ne altceva.

 2. daca imi spui ce te intereseaza as putea trata cu mai multe atentie categoriile de interes pentru cititori.

 3. Pai daca tot ne zici cat esti de inconstient, zi si pe unde mergi sa fim atenti.
  Doua paragrafe le remarc in mod deosebit, primul in care arati ca esti agramat („sa putut”), si ultimul in care dovedesti ca esti pericol.
  Mare ti-e gradina, Doamne!!

 4. Cunostintele de limba romana nu-mi folosesc la nimic la 250 la ora, ce crezi ca la viteza aia stau sa scriu romane pe blog sau sa rezolv cuvinte incrutisare, sau crezi ca dau bac-ul la viteza aia?

  Merg in general pe DN1 – Ploiesti – Bucuresti, nu ai de ce sa fi atent decat sa te dai la o parte cand vin desi nu vin asa tare, cand ii dau 250 nu sunt masini, case sau oameni, in general e un zid mare de beton pe mijloc si un camp. Daca ai obiceiul sa iesi cu tractorul la arat cine stie, ar trebuii sa fi atent la doua chesti: 1. sa nu iesi cu el pe DN1 ca e prohibited si 2. sa nu zboare motorul pe camp tocmai in tractorul tau.

  A si inca ceva la 250km la ora te lipesti de motor atat de tare… cam cum s-a limpit s-ul de a in „sa putut”

Comments are closed.