Castiga cu experimentul Philips Ambilight

Posted by

PhilipsLogo In urma cu cateva saptamani, v-am povestit despre experimentul Philips Ambilight si despre cum a decurs vizionarea filmului The Dark Knight Rises. Ieri am vazut ca a aparut si clipul cu parerile celor care au participat alaturi de mine la eveniment. De asemenea, Dan Dragomir va invita la un concurs prin care puteti castiga un sistem de lampi inteligente Hue daca raspundeti la o intrebare simpla.

Intrebarea este: „Cum si-a surprins invitatii Dan Dragomir la Experimentul Ambilight?” Iar raspunsul trebuie sa-l lasati la articolul de aici. Nu ma intrebati care este raspunsul corect, ca nu-l stiu. Teoretic am inteles ca am si eu voie sa particip, dar desi e foarte misto sistemul acela Hue, am zis sa va las pe voi sa participati si, daca castigati, poate imi dati si mie un bec, ca vad eu cum il „conving” sa-si schimbe culoarea.

philipshue

Mai jos va las si inregistrarea cu parerile participantilor, apar si eu pe acolo pentru cateva secunde si sper sa va placa. Eu dupa ce m-am uitat, am zis ca trebuie neaparat sa fac un curs de dictie, ceva, ca nu se mai poate, ca vocea mea suna asa de clar (in capul meu) si atat de naspa pe video.

Daca aveti intrebari, nelamuriri sau orice altceva de zis, nu uitati de butonul de comentarii.

2 comments

  1. Nu prea ma tenteaza concursul dar plasma aia face lumina ca la balamuc. 🙂 E misto pentru un living room, dar nu pentru o camera dintr-un apartament, zau. 😀

  2. Se poate regla intensitatea luminii ca sa nu fie deranjanta. De altfel conteaza si cadrele din film daca sunt mai intunecate sau sunt luminoase.

Comments are closed.