Castigatorul concursului: Cum iti promovezi blogul?

Posted by

Avem in sfarsit si un castigator pentru concursul de saptamana trecuta in care va intrebam: Cum iti promovezi blogul?. Au fost raspunsuri foarte diversificate, care mai de care avand metode si sugestii mai interesante, pentru mine cel mai bun raspuns ar fi fost scurt si din trei cuvinte: Oriunde, Oricand, Oricum. Pentru ca fiind vorba de un blog personal, poti considera ca este o parte din tine, o extensie a gandurilor tale, si atunci oricand te prezinti in fata cuiva ca om, iti poti prezenta si blogul unde poate afla despre modul in care vedeai lucrurile acum 3 ani sau modul in care le gandesti acum.

Si ca sa nu o mai lungim cu vorba, desi mi-a fost destul de greu sa aleg, castigatorul este se pare pregatit pentru orice situatie se poate ivii si are grija sa isi puna …

repede 2-4 carti de vizita din sertar ca sa le am in plus fata de cele din portofel ( nu se site niciodata cati oameni intalnesc )

De aceea pentru ca e pregatit oricand sa isi promoveze blogul (dincolo de activitatile traditionale: retele sociale, campanii, concursuri) este fericitul castigator. Deci Robi09 care are si prentetii de designer este rugat sa imi trimita pe adresa de e-mail un banner de 125×125 pentru a se bucura o luna de zile de reclama pe blogul meu.

Multumesc inca o data celor care au participat si mult succes la urmatoarele concursuri.

3 comments

  1. Multumesc, nu ma asteptam. Este primul costum castigat cu blog-ul meu. 😀 Multumesc din nou, iti trimit imediat un banner.

Comments are closed.