Eu promovez bloggeri

Posted by

Am spus asta in nenumarate randuri atat la tv, atat prin presa, alta la intruniri si pe oriunde am stat de vorba despre bloguri.

Dar cand vi la mine sa-mi ceri sa te promovez si tu ai un singur articol pe blog, sau nu ai mai scris de 3 luni nimic, sau ai pus 3 filme de pe youtube, nici alea ale tale… Ce drak vrei sa promovez?

Cred ca v-a trebuii sa modific fraza din eu promovez bloggeri in eu ajut bloggerii sa se promoveze. Pentru ca tu esti singurul care te promovezi prin articolele pe care le scri, prin modul in care te prezinti in fata cititorilor, eu doar te ajut sa mergi mai departe, iti dau sfaturi atunci cand vad ca ai gresit si te incurajez atunci cand ai idei misto. Dar mai mult de atat nu pot face, munca grea tot la tine ramane.

14 comments

 1. Linkuri, bannere, indei de promovare, sfaturi, etc….

  In cazul tau m-am oprit dupa al doilea rand pentru ca am vazut un cuvand care nu-mi place sa-l vad pe un blog.

 2. hmm … daca te referi la faptul ca am ales sa renunt la cenzura deoarece imi place sa ma exprim liber, e`n regula 🙂 este doar un blog personal.

 3. Am citit si explicatile tale, si e alegerea ta, depinde ce vrei sa faci cu blogul respectiv si care e scopul lui.

 4. Atunci de ce vorbim despre promovarea lui? Eu nu am auzit pe cineva sa isi promoveze hobbyurile, ma rog exagerez ca pot exista si exceptii.

 5. Lumea este plina de surprize 😛 In fiecare zi descoperi lucruri noi. Poate ca eu vreau sa ma promovez deoarece urmaresc sa cunosc cat mai multi oameni care prefera libera exprimare, oameni care nu gandesc dupa tipar. Cum altfel as putea sa`i descopar? Sa stau sa`i caut? Nup, pentru ca sunt multi banuiesc, iar eu sunt doar unul … cred ca mai usor m`ar gasi ei pe mine 😛 dar pentru asta trebuie sa ridic si eu o mana sus.

 6. Articole interesante, informaţii utile, expunere coerentă şi de ajutor (şi) pentru novici (important lucru). Am citit cu plăcere articolele care m-au interesat, am găsit multe răspunsuri la întrebările pe care le aveam. Voi reveni cu plăcere.
  La bună citire !

 7. Scriam si eu acum ceva timp despre bloggeri care caută promovare fără să muncească. Aceștia ar trebui să se gândească totuși la faptul că tu ai muncit ca să ajungi aici și poate nu ai fost ajutat de către nimeni.

 8. Sti ca art asta e scris in 2011 si noi suntem in 2014. In plus nu stiu care este blogul tau.

Comments are closed.