Magazin de muzica in Android Market

Posted by

Ieri am fost anuntat atat ca Google Music iese din beta, cat si faptul ca in Android Market o sa avem o noua sectiune de muzica. De asemenea cele doua vor fi integrate astfel incat muzica cumparata din Android Market o sa fie automat stocata in Google Music. De asemenea muzica cumparata este stocata suplimentar ne ocupand spatiul de 200.000 de melodi pe care Google il pune la dispozitie in Google Music.

Eu ascult aproape zilnic muzica din Google Music, cele cateva zeci de melodii pe care ei le ofera gratuit imi sunt mai mult decat indeajuns. Bineinteles ca puteam sa cumpar muzica dintr-un alt loc si sa o stochez in Google Music dar nu am vrut sa fac asta, banuiam ca mai devreme sau mai tarziu Google va face acest pas asa ca nu trebuia decat sa astept.

Inca nu am testat dar in mod sigur vreau sa imi cumpar cateva melodii. Cred ca nu mai trebuie sa va spun ca sunt mare fan al servicilor Google si produselor oferite de ei asa ca sunt foarte multumit cand pot avea documentele, muzica si toate lucrurile in acelasi loc, sau acelasi cloud.

De ce vreau muzica de la google, pentru ca nu vreau in eventualitatea ca ma intreaba cineva, sa stau sa caut „licentele” pentru fiecare melodie. Le am toate cumparate dintr-un singur loc, stocate intr-un singur loc e mult mai simplu. Oricum ideea e geniala pentru ca zic eu merge stocata o singura data melodia (teoretic) si ascultata si cumparata de milioane de utilizatori. Spun teoretic pentru ca stiu ca in spatele acestor servere sunt de fapt multe „duplicate” care sa faca fata la mii si sute de mii de utilizatori.

Daca nu s-a facut inca update il puteti downloada de aici.