Multi prosti Doamne in blogosfera

Posted by

Ca fiecare abereaza pe blogul lui cum poate… inteleg… pana la urma fiecare e diferit de celalalt, poate avea opinii si credinte diferite…

Dar cand ne apucam sa facem diverse studii sau reviewuri asupra unor siteuri, si scriem tampenii mai mari decat siteurile in sine, nu pot sa nu ma abtin sa comentez.

Astazi am vazut 2 articole despre siteuri de ale mele, unu se vroia un fel de test asupra traficului adus de digg.ro si cand ii dau un comentariu respectivului cum ca in trafic.ro la el la site apare Cel mai bun referrer in ultimile 7 zile: digg.ro imi raspude ceva de genul: Halal trafic mi-a generat digg.ro Sunt de acord cu tine, halal trafic ti-a generat, dar daca traficul venit din digg.ro este in conceptia ta egal cu zero si totusi e cel mai bun referrer, rezulta ca traficul siteului tau este un mare zero.

La celalalt site review-ul a fost de-a dreptul amuzant: cine a mai auzit sa ceri bani la publisheri ca sa puna reclama ta pe site? Eu unu nu am auzit de asa ceva, cu atat mai putin sa fiu asa de dus cu capul incat sa implemetez asa ceva in bestad.ro Probabil ca meniurile sunt cam confuze insa cele cateva sute de clienti de pana acum par sa se vi descurcat fara probleme cu utilizarea siteului. Si atunci ma intreb daca nu ar fi trebuit sa proiectez siteul pentru persoanel cu very low IQ, ca sa priceapa tot prostul ca la Meniu Advertiser sunt butoanele de advertiser, si da poate Adauga reclama suna cam aiurea si te duce la gandul ca e ca sa adaugi reclama pe siteul tau, dar Cumpara reclama nu ar merge deoarece banii sunt adaugat in balanta inainte de a alege ce modele de reclama vrei sa cumperi.

Oricum m-am abatut de la subiect, cum drak faceti review la un site dupa ce va uitati la el nici 5 minute oameni buni, cum drak poti sa zici ca nu am auzit de CSS cand o simpla privire in VIEW SOURCE ar fi aratat clar fisierul bestad.css

Dar suntem romanii si ne pricepem la toate, si cum politca si fotbalul nu mai sunt la moda, facem review-uri la siteuri domnule. Asta cand nu copiem de pe zoso.ro articolele si le rescriem.

One comment

Comments are closed.