Nu vreau sa mai stiu de calculatoare

Posted by

Degeaba explici omului ca stai la ocazie si ajungi la 9 seara acasa, plecat de la 6 dimineata, si ca vrei sa manaci si sa te culci. Degeaba explici omului ca uneori nici macar nu mai scot laptopul din sac si ca tot ce fac este sa mananc si sa ma arunc in pat. Degeaba explici omului ca in weekend il ajuti cu mare placere si ii instalezi tu windowsul. El ramane fixat pe ideea ca dureaza doar 5 minute sa il ajuti si ca trebuie acum.

Si ce ma doare mai tare e ca poate pana la weekend nici nu vor da drumu la computer ca nu sunt legati de el avand cu totul alte meserii.

Niciodata cand am fost la cineva nu mi-a luat mai putin de 30 de minute ca sa fac o chestie la computer, oricat de minora ar fi fost ea. Cred ca dureaza 5 minute pana pleaca windowsul si daca mai dai si 2 3 restarturi si mai cauta proprietarul cd-urile cu driverele inca 10 minute, deja sa facut jumatatea de ora.

In plus am instalat windows de vreo 12 ani de zile, de pe vremea lui Win 95. Pur si simplu nu mai vreau sa aud de instalare windows. Nici macar pentru mine nu o mai fac decat atunci cand schimb computerul sau crapa de tot, desi pe la xp nu prea a mai fost cazul de crapat de tot.