O carte pentru cititori (Afaceri)

Posted by

Dupa cum deja stiti lunea odata la 2 saptamani pornim in concurs prin care dau cititorilor mei o carte pe care ei si-o aleg in prealabil din vasta biblioteca a celor de la Libris. Urmatoarele doua saptamani veti putea alege o carte din categoria Afaceri. Lafel ca si pana acum voi alege eu unu dintre comentariile care mi-au placut cel mai mult, sau mai impresionat sau mi-au amintit de ceva. Oricum sincer avand in vedere ca sunt carti despre afaceri si se stie cat de „bun” sunt eu la afaceri sunt toate sansele sa ajung pe random.org pentru alegerea castigatorului.

Deci alegi o carte din categoria Afaceri pana in 50 de ron care ti-o doresti, lasi un comentariu cum si de ce ti-o doresti, peste doua saptamani anuntam castigatorul. Sper ca de data asta ne miscam mai cu talent si ca aveti de unde alege.

Deci spor la comentat, eu mai urmeaza sa fac vre-o doua review-uri la cartile pe care le voi citii in urmatoarea perioada, castigatorul editiei trecute il gasiti aici.

6 comments

 1. Speram să ajungi şi la secţiunea afaceri pentru că Libris au la vânzare una dintre puţinele (foarte puţinele, recunosc) cărţi pe care mi-aş dori să le citesc. Este vorba despre Antreprenoriat a lui Marius Ghenea http://www.libris.ro/dezvoltarea-afacerilor/antreprenoriat–marius-ghenea-UJU973-127-516-1–c7865–p369366.html . Motivele sunt simple şi sunt strâns în principal legate de modelul practic oferit de către autor însuşi, un antreprenor de real succes într-o Românie batjocorită fără limite de pseudo-oameni de afaceri în ultimii 20 de ani. De asemenea, subiectul cărţii în sine este cât se poate de interesant dacă nu pentru a începe, a dezvolta ori a întări o iniţiativă deja pornită măcar pentru a înţelege mecanismele şi/sau dedesubturile evenimentelor care ne marchează viaţa şi activitatea de zi cu zi.

 2. Am urmărit cu interes această campanie și am decis să vin și eu cu un comentariu și să îmi încerc șansa.
  Cartea pe care mi-o doresc eu este Biblia Vânzărilor scrisă de Jeffrey Gitomer http://www.libris.ro/dezvoltarea-afacerilor/biblia-vanzarilor–jeffrey-gitomer-BRB973-87488-5-2–c7865–p316362.html.
  Îmi doresc foarte mult această carte din mai multe motive.
  1. Activez în domeniul vânzărilor și această carte este una de referință pentru a-mi îmbunătății performanțele personale.
  2. Autorul este o persoană foarte cunoscută și apreciată la nivel internațional pentru consultanța oferită firmelor de top, oferind multe informații vitale despre modul de dezvoltare a a vânzărilor.
  3. Această carte ar fi o completare la ceea ce eu mai dețin personal despre acest domeniu.

 3. Cartea pe care mi-o doresc este „Nu Renunta Niciodata!” – Donald J. Trump
  http://www.libris.ro/dezvoltare-personala/nu-renunta-niciodata–donald-j-trump-CVE973-669-930-6–c7864–p362729.html
  Am citit cateva pagini mai demult din ea si mi s-a parut foarte captivanta. Din pacate, a fost asa de interesanta incat cineva a „imprumutat-o subtil” si a uitat sa o mai inapoieze. Sper ca respectivul/respectiva sa-si aduca aminte de la cine a subtilizat cartea si sa o inapoieze cand isi va termina de cladit imperiul imobiliar … Pana atunci … sper sa o castig aici 🙂

 4. Pe scurt: „Ghidul implinirii” de Robin Sharma. Vreau sa-mi spal creierul, sa devin un om mai productiv si mai bun. In cat timp o primesc? 🙂

 5. Uite, mie mi-ar placea sa citesc cartea asta: http://www.libris.ro/dezvoltarea-afacerilor/cum-sa-vinzi-mai-mult-pe-internet–david-boronat-COR973-135-568-9–c7865–p362677.html

  E printre putinele care nu pare a fi umplute cu bullshit-uri motivationare care, in definitiv, nu te invata nimic.
  Si pentru ca-s un om practic (dar care nu prea are de la cine invata lucruri „pe bune”), imi gasesc refugiul in carti. Macar atat, daca altfel nu pot momentan.

Comments are closed.