O gagica super draguta

Posted by

Azi dupa ce aveam iar pe cap pe „Hacking by Hell” dar de data asta nu la toate siteurile mai primesc si un spam de la ecrestin.ro

Dau pe un link care parea mai interesant, cu Budha, si vreau sa le explic intr-un comentariu ca una din cele 7 pacate capitale pe internet e SPAM-ul, dar dau de cacatul ala ca tre sa am cont la ei ca sa comentez, asa ca ma uit cu calm pe site si ma gandesc ca la CONTACT o sa pot trimite un e-mail in care sa ii explic ca nu e bine sa ii puna diavolul sa imi dea spam, ca e unu din pacatele internetului si o sa arda in IAD-ul internetului, probabil fara internet.

Dar la contact ce sa vezi, o lista lunga de fetze vesele, toate ca toate, dar am vazut acoolo o gagiuta, buna rau, am avut erectie, am murdarit monitorul, acuma inca mai curatz la el (glumeam, sper ca va-ti dat seama)

Oricum daca va cautati o nevasta, linkul de mai jos cred ca va poate ajuta, asta daca nu cumva v-a luat-o altul inainte, fata banuiesc ca e cu frica de dumnezeu,  cu toate cele, cred ca stie sa faca si mancare, dar cred ca isi blesteama zilele ca si-a pus poza pe net.

Fata draga nu fi trista, finca e pacat, cand dai SPAM, asa exista, unu…. Necurat.

Poza si datele de contact aici.

P.S. Sa vedeti ce bataie mananc de la nevasta dupa postul asta, vai de mama mea, cred ca ma si exorcizeaza. Asa ca daia sunt eu relaxat cu hakerul ala de imi tot modifica indexurile, ca aia e mic copil pe langa bataia ce o sa o mananc de la nevasta. Mancare rece, dormit pe presh, stiti voi.

One comment

  1. are si hi5 tipa :)) dac-ar fi mai multe ca ea m-as duce si eu pe la biserica. pana atunci.. i-am dat contactu la cineva din zona, sunt tare curios ce zice cand il ia asta cu religia :))

Comments are closed.