#ploiestitweetmeet powered by SerbarileTimisoreana

Posted by

Haotik la Serbarile Timisoreana PloiestiZilele acestea in Ploiesti a fost mare eveniment la Sala Sporturilor cu bere, mici, kurtos si tot ce mai place romanilor la astfel de evenimente. Unora nu le-a placut, altii s-au bucurat de berea si de micii oferiti, altii poate doar de concerte, alti nemultumiti de trupe, alti poate din intamplare.

La intrunire desi ma asteptam sa fim mai multi am fost cativa, ca sa nu zic foarte putini, de partea asta o sa discut intr-un articol mult mai critic separat, pentru ca nu am vrut sa amestec lucrurile.

Desi ni se promitea doar bere gratis baieti de la @BereTimisioreana au facut mai mult , in cazul meu ca eram cu motorul m-au tratat cu suc/ceai (nu dau firma ca aia nu au platit pentru reclama) si chiar si o portie de mici pentru cine venea de la drum lung si infometat. Glumesc, era pentru oricine.

Pe langa asta am avut ocazia sa schimb cateva vorbe cu oameni care se ocupa de promovarea in online a campaniei Serbarile Timisoreana si bineinteles am avut acces in spatele scenei pentru a lua interviuri trupelor de muzica dar din pacate nu am putut sa profit. Un nor negru si primiele tunete mi-au schimbat rapid planurile de a mai sta si la concert si m-am reorientat rapid spre motor si apoi spre casa.

Prezenti la eveniment nu nu au fost prea multi: Militarul (twitter, blog), Kallo (twitter, blog), Mihaela (twitter, blog), GeorgeToma (twitter, blog), Zanardi pentru vreo 5 minute (twitter, blog) si in rest daca mai aflu si nu i-am prins fac update. Adaug pe Raluca Ursu, Irina Bulgaru si Cristian Vasile pe care i-am sarit din lista anterior.

Comments are closed.