Prahova Web Meet – „after party”

Posted by

Personal target:

haotik phwebmeetDacă în urma cu aproximativ doua săptămâni aflam la Mobile Marketing Conference cat de greu e sa faci live blogging în timp ce stai şi pe twitter şi mai eşti şi atent la ce se prezintă pe scena, de data asta am putut experimenta pe propria piele ce înseamna sa vrei sa faci live blogging sau orice altceva atunci când eşti organizator. Pe scurt, faptul ca eram organizator şi ca trebuia sa am grija ca toată lumea sa se simtă bine a dus la un eşec total pe partea de „live bloging”. Aproape ca am fost absent de pe net aseară şi tot ce am fost în stare sa fac au fost 2 posturi pe twitter si un RT.

Mii de mulţumiri:

Si încep cu mulţumirile către cei fără de care evenimentul nu ar fi ajuns la mărimea la care a ajuns, în primul rând lui Sebi de la BrainHost/Optic Net, apoi Radio Prahova, Prahova HD, Restaurantul President Sud, Organizaţia Studenţilor din Universitatea Petrol Gaze – Ploiesti.

De asemenea mulţumim şi celor din media care au susţinut evenimentul: Alpha TV, Actualitatea Prahoveana, Telegraful de Prahova, Radio K, Ploiestiul.ro.

Si bineînţeles participanţilor la eveniment, fără de care evenimentul nu ar fi avut un real succes, şi pentru suma donata (277 lei) lui Bogdan , băiatul de la Asociaţia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic Filiala Prahova ). Mulţumim şi lui Bogdan pentru ca a făcut efortul sa participe la eveniment, pentru ca pentru o astfel de persoana mersul este o adevărata provocare.

Nu în ultimul rând ii mulţumesc şi lui Vali Petcu pentru ca a venit pe timpul şi bani lui pana la Ploiesti, chiar dacă a stârnit câteva controverse.

Apoi şi celorlalţi doi puşi pe controverse Gorge Bonea si Mircea Nicoara.

Si nu l-am uitat nici pe fotograful care cu atâta pasiune ne urmează de fiecare data la fiecare eveniment Vali Ovidiu.

Legat de eveniment:

Deşi as vrea sa spun ca a fost totul mişto şi perfect nu pot sa spun asta din cauza unor mici aspecte care m-au pus intre ciocan şi nicovala. Deşi părerile sunt împărţite eu consider ca indiferent de cat de … ar fi un musafir, cata vreme l-ai invitat la tine în casa, la tine la masa, trebuie sa ai grija sa se simtă bine. Dacă invitatul nu are bun simt nu-l mai inviţi a doua oara, dar când şi gazda şi invitatul se joaca puţin cu limitele, atunci nu pot am cum sa mai iau apărarea unei parţi. Zoso v-a dat apa la moara şi aţi profitat de ocazie în loc sa ocoliţi elegant anumite puncte. E clar ca unele discuţi puteau fi evitate de ambele parţi şi conduse în mod elegant spre chestii inteligente sau de bun simt.

Multi mi-au spus ca a ieşit totul foarte bine, însă o sa va invit peste câteva zile sa citiţi direct părerile despre eveniment în blogurile lor sau prin ziarele la care lucrează.

Pentru cei care voi sa ştie mai multe despre eveniment şi nu au putut ajunge sau urmări live pe Prahova HD o sa am în curând înregistrarea pusa pe Youtube.

Comments are closed.