Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [28]

Posted by

retrospectiva Saptamana 28 a fost marcata de multe evenimente si foarte, foarte multe articole in blogosfera prahoveana. Atat de multe, incat sunt aproape sigur ca mi-a scapat cel putin un articol din retrospectiva de saptamana aceasta. Am avut 2 bloggeri si un om de agentie la Social Media Summer Camp 2012, am avut Caravana Staropramen, unde s-au scris de asemenea foarte multe articole. Bravo baieti (si fete)! S-au mai scris articole si despre Prahova Bloggers Cars Challenge, de fapt a fost vorba de cateva chestii super faine pe care le-au facut dupa eveniment. Avem si o noua idee de a explora Prahova si un mic bonus, un blogger care, in incercarea de profesionalizare si dezvoltare, vine cu un concurs.

Incep cu Prahova Bloggers Cars Challenge unde articolele de final parca au fost cireasa de pe tort. Un film superb la Catalin Cristache, o gluma la care am ras cu lacrimi la Bogdan Simion si un articol de la George Dinca. Am scris si eu despre cum s-a vazut prin ochii organizatorului, desi as mai avea multe de spus despre eveniment.

Apoi un eveniment important pentru blogosfera romaneasa a avut loc la Paraul Rece, in acest final de saptamana, Social Media Summer Camp 2012. Despre ce a fost acolo puteti citi doua articole la Nicolae Mihalcea, 2 si la mine detaliat pe zile: Ziua 1,  Ziua 2 – part 1 si part 2, Ziua 3, Ziua 4.

Despre Caravana Staropramen au scris enorm de multi, mai mult chiar, unii au baut o bere la Ploiesti, altii in Padurea Paulesti. Puteti vedea mai jos articolele lor: Bogdan Cojocaru, Catalin Cristache, Ana Musat,  Eduard Bindila, Bogdan Simion, Dana Schiopu, Iusan Livia, Bogdan Doicin, Adrian Nicusor, Nicolae Mihalcea, Dragos Schiopu, Alin Toma, Andrei Terecoasa si Vienela Sas.

De asemenea, poate o sa placa si altora ceea ce am numit eu #ExplorePH, am scris aici despre ce a fost in cadrul primei editii.

Bonus, la final, avem un concurs la Andrei Terecoasa, concurs din care trag eu impresia ca isi doreste o dezvoltare si o evolutie a blogului. Nu e cea mai buna idee acest tip de concurs, ma simt putin cu musca pe caciula ca banuiesc ca dupa mine s-a luat, dar ii urez succes.

3 comments

  1. Iar nu ai vazut ca am scris si eu pentru Staropramen si probabil nu ai aflat ca am baut o bere cu baietii la Sala Sporturilor. :((

Comments are closed.