Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [32]

Posted by

retrospectiva Desi e vacanta, si banuiesc ca majoritatea bloggerilor au plecat peste mari si tari sau macar peste judete, o parte din ei a ramas pe acasa sau nu a uitat macar sa mai scrie si cate ceva pe blog. Mai avem cateva articole intarziate in urma PH Pro Blogs, avem cateva incurajari pentru sportivii romani, participanti la Olimpiada de la Londra. Cateva sfaturi despre cum sa iti gasesti un designer bun sau macar sa iti imbunatatesti singur cateva chestii la blog. Si, la final, va invit sa beti o cafea la Zaza Caffe.

O sa incep bineinteles cu PH Pro Blogs unde, spre final, au mai aparut 3 articole. Incepem cu parerea organizatorului, apoi continuam cu articolele lui Alin Toma, Catalin Cristache si Razvan Mihalcea.

Nu se puteau ocoli nici stirile despre olimpiada si astfel avem incurajari pentru sportivii romani la Livia Iusan,  Dana Schiopu si Dragos Schiopu.

Daca nu ai un designer si cauti unul, tine cont de sfaturile lui Alin Toma in privinta alegerii unui webdesigner, iar daca totusi vrei sa iti bagi tu degetelele sa-ti strici blogul, macar foloseste niste pluginuri care iti vor optimza blogul. Gasesti la Bogdan Simion cateva pluginuri utile.

Si, daca ai chef sa iesi la o cafea sau o bere, aflam de la Rares Fogas ca s-a redeschis Zaza Caffe. Pofta buna!