Review: rca-ieftin.ro

Posted by

Despre rca-ieftin.ro v-am mai vorbit, au avut un concurs unde, cu ajutorul vostru, am castigat si un mic premiu. Atunci era un concurs de creativitate si imaginatie pe tema viitorului. De data asta vreau sa fac un mic review al site-ului care a evoluat de la cel de anul trecut la unul cu o grafica destul de interesanta. Oricum, despre ofertele celor de la rca ieftin am tot auzit pe twitter, pe bloguri de atunci pana acum.

Revenind la site, arata deosebit de placut, e facut parca in spiritul web 2.0 iar singurul lucru care nu se integreaza parca in designul site-ului este sigla lui, ramasa parca din secolul web 1.0. In rest pagina arata chiar fain.

Desi au si blog, sunt si foarte implicati in social media, nu vad nicaieri un buton de like sau twitter. Ma gandesc ca ar fi util ceva de genul „Asigurarea la masina mea costa xxxx lei” si sa poti da asta pe twitter sau pe facebook.

Mi-a placut de asemenea foarte tare ideea de a pune intreaga echipa pe prima pagina. Ideea asta da o latura mult mai umana unui site de asigurari. Imi creeaza senzatia ca in spatele site–ului sunt oameni, oameni dispusi sa te ajute. Si asta e un mare plus la un site care iti calculeaza automat asigurarea.

De asemenea, am mai multe forme de suport, fie pe messenger, butonul de sus de Support, sau chiar chat in browser. Ce mi se pare destul de ciudat e ca dupa ce am deschis fereastra cu chat pentru suport, nu am mai gasit pop-up-ul care o deschidea a doua oara.

Seo Doctor ii da un scor de 99% si vad ca au fost atenti la toate elementele si din acest punct de vedere. Probabil ar avea 100% daca nu ar avea textul din tagul <title> prea lung dar nici pluginul de Seo Doctor nu e perfect asa ca eu zic ca totul este ok si la acest capitol.

Nu stiu la ce si cat ii este de folositor trafic.ro cand are deja analytics implementat, eu unul l-as scoate.

Cam astea au fost cele cateva idei legate de acest site la care nu prea am gasit multe de criticat, desi mi-as fi dorit sa gasesc mai multe imbunatatiri care pot fi aduse site-ului.