Start Me Up, scoala de vara pentru tinerii antreprenori

Posted by

akcees-logo Despre workshop-urile organizate de catre echipa Akcees v-am mai vorbit. Mai mult chiar, am si participat la unul dintre ele. Astfel, de cateva zile s-a dat startul inscrierilor pentru cea de-a doua editie a scolii de antreprenoriat Start Me Up. Aceasta se desfasoara in perioada 21-27 iulie la Pensiunea Speranta din Predeal.

De ce sa participi?

Nici nu stiu daca ar trebui sa iti pui sau nu aceasta intrebare. Daca vrei sa inveti pasii necesari pentru a pune bazele propriei afaceri, acum e momentul. Poti invata cum sa iti generezi propriile idei de afaceri, cum sa le validezi, sa obtii finantare si, nu in ultimul rand, sa il tranformi intr-un business viabil. Mai mult, la final iti vei prezenta ideea in fata investitorilor si vei primi feedback si pareri avizate.

Daca ma uit pe lista de speakeri, mai gasesc si alte cateva motive sa particip. Unul personal ar fi ca as vrea sa il intalnesc macar o data in viata pe Dragos Anastasiu, dar nici celelalte nume nu sunt de colea: Daniel Ramamoorthy, Rucsandra Hurezeanu, Peter Barta, Irina Anghel, Bogdan Iordache, Daniel Dragomir.

Caravana Start Me Up

O alta surpriza placuta din partea celor de la Akcees, caravana Start Me Up, o serie de workshop-uri despre antreprenoriat aduc in fata tineri antreprenori care au reusit. In perioada 20 iunie si pana pe 4 iunie, Caravana Start Me Up parcurge un traseu format din 8 orase: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati, Iasi. Mi-ar fi placut sa fie si Ploiestiul trecut pe lista oraselor prin care trece caravana, dar din pacate nu este.

Programul caravanei este urmatorul:

  • BUCURESTI, 20 iunie – TECHHUB BUCHAREST
  • TIMISOARA, 24 iunie – STARTUP HUB
  • CLUJ, 25 iunie – CLUJ HUB
  • SIBIU, 26 iunie – OLDIES PUB
  • BRASOV, 27 iunie – HUB 1317
  • CONSTANTA, 2 iulie – IBIS HOTEL
  • GALATI, 3 iulie – BANKERS HUBB
  • IASI, 4 iulie – VINTAGE CAFE

Preturi si inregistrare

Taxa de participare la eveniment este de 340 de euro si include participarea la eveniment, materialele de training, cazare 6 nopti in regim all-inclusive la Pensiunea Speranta din Predeal, mentorat gratuit un an dupa eveniment, includerea in comunitatea Akcees si discounturi la evenimentele Akcees si evenimentele partenere.

De asemenea, daca te inscrii inaine de 10 iunie, beneficiezi de un discount de 10% si o invitatie la sesiunea de training Enterprise You din 14-15 iunie, eveniment ce are loc la TechHub Bucharest. Te poti inscrie aici.

Sponsori si parteneri

Pentru ca nu trebuie sa uitam nici de ei, scoala de vara Start Me Up este organizata cu sprijinul: Microsoft, SAP Romania, Okapi Studio, Skobbler, dar si a partenerilor logistici: Pensiunea Speranta, TechHub Bucharest, How to Web, Smart Bill, Red Bull si Brandshout.

One comment

Comments are closed.