Vreau sa stiu DE CE?

Posted by

Vreau sa stiu DE CE sunt aici? Vreau sa stiu ce lectii mai am de invatat si mai ales, vreau sa stiu toate lucrurile bune si rele pe care le-am facut in trecut. Vreau sa inteleg DE CE caut , DE CE traiesc, DE CE sunt ceea ce sunt. De ce stiu toate lucrurile care le stiu si de ce nu stiu toate lucrurile care as vrea sa le stiu.

De ce m-ai creat? De ce m-ai trimis aici? De ce nu-mi spui clar ce vrei de la mine? De ce trebuie sa aleg cand nu stiu ce sa aleg? Si de ce conteaza ce aleg cand toate astea sunt au fost deja alese? De ce nu vreau sa invat ce am de invatat?

Vreau sa mai stiu de ce trebuie mereu sa invat sa merg? De ce trebuie sa invat mereu aceleasi si aceleasi lucruri? De ce trebuie sa fac mereu aceleasi greseli? De ce ma trimiti mereu aici, de ce aleg sa vin mereu aici?

6 comments

  1. Totul este aleatoriu, nu exista divinitate cel putin nu in forma perceputa de noi. Singurul lucru predictibil este tendinta universulului de obtine un echilibru, lucru perfect logic si rational de altfel. M-ati convins, sper ca in curand sa imi deschid si eu un blog in care sa imi dezvolt ideile, pe care sper sa il citesti si tu.

  2. sclav e ala de mananca … dalea… cum le zice… stafide…

    si nici dalea nu mai pupi saptamana viitoare :))

Comments are closed.