Cand nu merge treaba, te apuci tu insuti sa impingi lucrurile

Posted by

Astazi toata ziua mi-a venit in cap treaba asta, nu mai stiu daca o spunea Vasile Armean in „Cei care schimba jocul”, dar cumva mi-am dat seama ca asta face parte din componentele care duc la succes. Mi-am dat seama ca atunci cand mi-au plecat oameni din firma a trebuit sa scriu si despre rochite si despre gene fir cu fir, mi-am dat seama ca, atunci cand oamenii nu si-au facut treaba, a trebuit sa muncesc eu la 1-2 noaptea ca sa fac ce trebuiau sa faca ei ziua si cumva mi-am dat seama ca asta a facut de nenumarate ori diferenta.

Am hotarat sa ma ocup eu personal de casa

Am hotarat ca dupa data de 15 (vineri) sa ma ocup personal de constructia si finalizarea casei. Le-am explicat muncitorilor azi ca orice ar avea nevoie sa ma sune, desi oricum nu o sa fie nevoie, ca voi fi acolo in santier cu ei toata ziua, le-am explicat ca daca nu mai vin ei (tine de seful lor pana la urma) eu oricum ma apuc sa-mi montez singur fierul si ce mai am nevoie si mi-o fac singur daca nu am cu cine, dar tot mi-o fac.

Azi am carat caramida, am stat jumatate de zi ca nu am avut materiale si dupa aceea m-am dus eu aproape pe intuneric dupa ele, le-am zis sa incarce masina, chit ca stau eu toata noaptea sa muncesc singur si tot vor avea maine dimineata ce le trebuie.

Maine ma interesez de fier, daca e platit sau nu, daca vine si cand vine. Daca e platit, plec la fabrica sa stau eu langa ei sa-l incarce, sa ma asigur ca nu exista intarzieri; daca nu e gata, iau pe portbagaj 2-3 bare, cate pot, din alea care sunt gata, vin, le montez si dupa aceea ma duc iar peste ei sa iau alte 3 bare si sa le montez si pe alea.

Noaptea o sa stau sa lucrez pentru clientii mei

Nu exista scuze si nici nu-mi permit un concediu in perioada asta, asa ca noaptea va trebui sa rezolv cerintele clientilor mei. As lucra si noaptea, oricum imi cumpar 2-3 lampi led sa fie lumina ca pe stadion in santier si daca voi convinge 2-3 muncitori sa stea peste program, vom lucra si noaptea, iar daca nu vor vrea ei, o sa caut altii care sa vrea sa vina la schimbul 2.

Pe scurt, de astazi ma ocup eu personal de constructia casei si o sa va arat ca o sa fac lucrurile sa mearga.