Christmas at The Grand Chocolate Factory

Posted by

Sincer, nu mi-as fi imaginat vreodata un targ de Craciun pe holurile marelui JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Desi, daca ne uitam prin toate filmele americane cu si despre Craciun, marile hoteluri ale lumii pregatesc in preajma Craciunului astfel de evenimente. Si totusi, eu, unul, parca nu mi-as fi imaginat un targ de Craciun in aceasta locatie.

Ajung acolo o singura data pe an, la Webstock, de obicei intru prin partea din spate si, daca reusesc sa ajung mai devreme, admir in tacere magazinele de lux de pe The Grand Avenue, una din „strazile” principale din interiorul hotelului. Admir hainele din vitrine, admir oamenii care circula pe langa mine si sunt precum un copil care priveste cu jind spre o noua lume. O lume a business-ului, a oamenilor de afaceri si, nu in ultimul rand, a luxului.

Prins in mrejele acelei lumi, uit ca si ei sunt oameni, ca dincolo de afacerile de mii sau milioane de euro, au familii si ca familia inseamna si copii si ca un astfel de targ e, in primul rand, un beneficiu pentru ei. Asa ca vineri seara am patruns intr-o altfel de lume, intr-una inspirata de eroii din filmul „Charlie si fabrica de ciocolata”, intr-o lume mult prea zglobie si zgomotoasa pentru holurile reci si linistite ale hotelului. Un contrast ciudat intre linistea cu care eram obisnuit altadata. Ca si cum ceva magic s-ar fi intamplat si totul a prins viata.

In centrul atentiei, ciocolata, atat de indragita de copii, atat de indragita si de sotia mea, care nu putea sa rateze un asemenea eveniment. Ingredientul care nu lipseste niciodata de pe masa de sarbatori, un ingredient cu care eu ma tratez sub forma de pastile (sunt neserioasele de ciocolata de la M&M, cu care fac eu glume seara ca trebuie sa-mi iau pastilele), un ingredient care se va afla si in meniul de brunch din fiecare duminica de la JW Steakhouse Bucharest in specialitatile de ciocolata alcatuite special pentru copii.

Principalii expozanti la Christmas at The Grand Chocolate Factory sunt JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Madame Lucie, Organizatia Umanitara Concordia, Fundatia Adept, SOS Satele Copiilor, Clubul de Sanatate World Class, Poiana Soarelui, Asociatia Ana și copiii, Asociatia Bucovinenilor, Istoriato, Flora mixt, Second Chance Romania, Handmadeart, Ikebana Style, Boromir.

Va invit si pe voi, daca aveti ocazia, sa admirati produsele expuse cu ocazia sarbatorilor la acest targ. Cred ca este o experienta deosebita pentru oricine.

Galerie foto The Grand Avenue de Craciun:

 

One comment

  1. Si eu care ma asteptam sa vad o multime de fotografii cu cat mai multa ciocolata…si nimic. Cand am citit titlul articolului, am salivat cu gandul la ciocolata, la nebunii din ciocolata!

Comments are closed.