Cum am intrat prima oara pe net

Posted by

Asa cum scrie si pe coperta, o carte scrisa pe twitter cu 127 de autori. Eu sunt unul dintre cei 127. Nu stiu daca meritam, nu stiu daca e ceva deosebit ca sunt acolo. Pur si simplu tot vedeam pe twitter hashtagul #tweetIE8 si m-am bagat in seama sa vad despre ce e vorba, apoi am apucat sa promit ca le dau si povestea mea legata de inceputurile pe internet si in general ma tin de cuvant. Asa ca le-am dat povestea si ei au publicat-o la pagina 51 a cartii. Desi cred ca e interesant de citit si restul paginilor.

Cartea o puteti rasfoi aici, si inca nu stiu daca va fi publicata si pe hartie; daca va fi publicata sigur am de gand sa o cumpar.

Si la final multumiri Microsoft Romania si McCann PR pentru idee si pentru efortul de a o transpune de la stadiul de idee in ceva real.

5 comments

 1. O carte digitala, destul de frumos, poate imi fac putin timp ca sa o citesc 🙂

 2. Si care este obiectivul aceste carti? Am citit si eu acum cateva pagini si eu fiind un veteran al internetul as avea ceva de povestit intr-o astfel de carte

 3. @Nico ideea sa promovat pe twitter timp de cateva saptamani si este practic o carte scrisa de twitteristi.

  Nu stiu daca va mai exista alta editie asa ca tot ce pot sa iti spun e sa urmaresti hashtagul #tweetIE8

 4. Am citit pagina ta. Super, nu-mi vine sa cred, cum a trecut timpul. Nu uita! parca e programelul facut de mine. Tu mi-ai imprumutat un calculator cu procesor 486 ca sa am pe ce sa programez acasa. Avea un hard disk de 400 Mb, si tineam sistemul de operare arhivat, ca sa am spatiu sa instalez Borland C++ Builder si sa imi ramana spatiu si pentru jocul Civilization.
  Ti-am ramas recunoscator pentru ca mi-ai imprumutat atunci calculatorul.
  Mersi inca odata!!

  Numai bine,
  Florin

 5. Dap ,e programelul facut de tine, am cd-ul acasa pe perete. Oricum vreau sa redeschid activitatea firmei.

Comments are closed.