Elevii din Prahova au colectat peste 7 tone de DEEE in cadrul programului Patrula de Reciclare

Posted by

 Elevii din Prahova au fost foarte vrednicuti si in perioada 15 noiembrie 2011 – 15 iunie 2012 au colectat nu mai putin de 7 tone de deseuri DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice) in cadrul programului Patrula de reciclare. Astazi au fost premiati cei mai buni dintre ei, respectiv:

Scoala cu clasele I-VIII George Emil Palade din Ploiesti a fost institutia care a colectat cea mai mare cantitate/elev cu 103.86 kg DEEE pe parcursul programului. Institutia a fost premiata cu aparatura electronica pentru un laborator audio/video: ecran de proiectie, proiector, DVD player si boxe.

De asemenea, premiul pentru cel mai activ profesor coordonator a fost oferit doamnei Iustina Ionela Necula de la Grupul Scolar Agromontan Romeo Constantinescu din Valenii de Munte si a constat intr-un aparat foto digital oferit de catre organizatori. Tot la acest grup scolar s-a dus si premiul pentru cea mai proactiva echipa, constand intr-un DVD player.

Scoala cu clasele I-VIII George Emil Palade din Ploiesti a mai primit de asemenea si premiul special, o imprimanta multifunctionala, pentru cea mai mare cantitate colectata din intreaga tara (programul s-a desfasurat in 9 judete). Cantitatea colectata de aceasta scoala a fost de 2596.6 kg de deseuri.

Premiile au fost oferite de Philips si Indesit, membrii fondatori ai Asociatiei RoRec.

Comments are closed.