Jordan Belfort, adevaratul lup de pe Wall Street, vine in Romania

Posted by

Daca v-a placut filmul „The Wolf of Wall Street” si vreti sa-l cunoasteti pe Jordan Belford, personajul real interpretat de DiCaprio in film, am o veste buna pentru voi, acesta urmeaza sa vina in Romania pe data de 18 noiembrie, pentru a prezenta celebrul sistem Straight Line Persuasion in cadrul unei conferinte care ar putea fi evenimentul anului 2014, pe zona business, bineinteles.

Despre sistemul Straight Line Persuasion nu va pot spune decat ca este un sistem prin care poti invata cum poti convinge pe oricine, fara a incalca etica, sa faca orice. In afara de asta, veti invata despre cresterea veniturilor si a vanzarilor, despre incredere si multe altele.

Singurul lucru care stă între tine și obiectivul tău este povestea de doi lei pe care ți-o tot repeți continuu în minte despre cum tu nu poți reuși.

– Jordan Belfort

Mai multe informatii despre eveniment, poti gasi pe pagina dedicata evenimentului aici.

jordan-belfort-romania-lupul-de-pe-wall-street

Reducere 150 de euro la inscriere folosind codul WALLSTREET

Daca detaliile de pe pagina dedicata evenimentului te-au convins ca trebuie sa participi, atunci poti beneficia de o reducere de 150 de euro folosind codul WALLSTREET. Oferta este valabila pentru fiecare persoana inscrisa la eveniment pana la data de 15 iunie. Voucherul va putea fi folosit si dupa aceasta data, dar nu veti mai beneficia de aceeasi reducere generoasa.

Cui i se adreseaza acest eveniment?

– celor care se ocupa cu negocierea unor contracte sau parteneriate

– directorilor de vanzari

– managerilor de marketing

– echipelor de vanzari

– celor din top si middle management

– celor care lucreaza in tele-sales

– consultantilor si trainerilor

– antreprenorilor

– persoanelor care doresc sa-si mareasca puterea de convingere

One comment

  1. Un eveniment de business care nu trebuie ratat deoarece un astfel de personaj care a făcut 1 milion de dolari pe săptămână poate să îți schimbe total gândirea, mentalitatea și viziunea astfel încât poți să devii un om de afaceri de succes!

Comments are closed.